Láttátok a tv-ben, hogy megint egy fiatal lány szült?
En is lattam (kulfoldon elek). Es itt arrol volt szo, hogy osztalykirandulason voltak ahol a tanito neni vagy tanar hivta ki a mentoket mert a gyereknek gorcsolt iszonyuan a hasa es nagyon rosszul nezett ki es rajott, hogy szulni keszul a lany. Aztan a mentosok ezt megallapitottak es megszuletett a kislanya. Ezutan elszallitottak oket a korhazba. Ugyhogy ebben az esetben meg a tanarainak sem tunt fel az iskolaba egesz ido alatt. :O Egyebkent a krohazban levo egeszsegugyi szemely nyilatkozott es elmondta, hogy tenleg semmi kulso jel nem utalt arra, hogy terhes lenne a lany. A lany nem nyilatkozik a gyerek apjarol es azt allitja nem tudta, hogy terhes.
Ami a lany csaladjat illeti: A szulok elvaltak. Az apa 2 evig volt bortonben mert szexualisan zakalatta a lany idosebb noveret. 2 ev bortonbuntetes utan az apa megnyerte a pert es a kiscsajt meg a batyjat magukhoz vette. Ugyhogy erre inkabb nem is talalok szavakat. :( Hogyan engedhette meg a torveny, hogy magahoz vegye a kisebbik lanyat amikor a nagyobbat szexualisan zakalatta? Hol a francba volt az anya!!! Ennyit a csaladjarol.
Na mindegy. :( Szobval itt ezt mondtak a hirekbe, nem tudom errol volt-e szo otthon is.
Nem kell ehhez külföldre menni, de még a tv-t sem bekapcsolni. A közvetlen környezetemben mostanában szült két 15 év körüli lány, az egyiknél akkor derült ki a terhesség, amikor már szült. Még jó, hogy nem otthon próbálkozott meg vele, hanem mentőt hívott. A szülő ott is tagadta, hogy bármit látott a lányán.
Egyikőtök azt írta, jól meg kellene vernie a lányt az anyjának. Hát szerintem meg az anyját kellene jól megverni. Nekem is 12 éves a lányom, még azt is észreveszem rajta, ha megjön neki, én szoktam beírni a naptárba.
Én is ismertem egy lányt 17 volt amikor szült.Ebben az volt a fura,h mi akkor 15évesen láttuk,h terhes,a szülei meg nem.A b.nőimmel töbször megkérdeztük,h nem e terhes,de tagadta.azért egy terhes has máshogy kerekedik.ez nyáron volt,úgyh csak a vak nem látta.szóval megszülte a pici babáját.Nem azt mondom,h egy 17éves nem lehet jó anya,de az a min.,h az orvosi vizsgálatokra elmenjem a k.mama!
értem én,h ennek a 15évesnek rossz volt a háttere,de a tanárok,és a védőnő hol volt??
számomra az még a megdöbbentő,amikor egy olyan nő mondja,aki már szült,h nem vette észre.ismerek egy nőt aki a 4.terhességét csak a szülés beindulásánál vette észre.hát erre nem találok magyarázatot.
Én még a teszt előtt megéreztem,h terhes vgyok,nemhogy akkor amikor majd kirúgta az oldalam:)
12:00-as valaszado vagyok
En sem ertem hiszen az en kisfiam is olyanokat tudott rugni, hogy az messze all a belmozgastol stb. :) ugyhogy fogalmam sincs. Igen, azert is irtam, hogy a tanarok nem lattak???? Mert mondjuk ha az apukajaval elt meg a batyjaval meg elhiszem, hogy egy idegbeteg apa nem veszi eszre (mert ugye irtam, hogy mar bortonben is ult a ficko, ugyhogy tuti nem szazas), de azt, hogy a korulotte levok sem???? de tenleg hallani ilyen torteneteket ugyhogy biztos, hogy letezik de tenelg annyi jele van foleg amikor megmozdul a baba. Hiszen az ember meg kivulrol is latja a pocakon ahogy mozog es rug. Ahhh, en sem ertem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!