Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt még olyan, akinek a...

Van itt még olyan, akinek a gyermekét nem oltották újra BCG-vel, bár soha nem látszódott semmi?

Figyelt kérdés
Kisfiam lassan két éves lesz, de már korábban is jeleztem a dokinknak, hogy soha nem látszódott az oltás helye, és nem kellene-e vmit tenni. Azt a választ kaptam, hogy ma már nem oltanak újra, mert ez a betegség már nagyon ritka, és csak felesleges tortúra lenne a gyereknek.. Hihetek neki? Vagy félhetek, hogy nem védett a Fiam?! Nem tudom, kitől kaphatnék érdemben választ, mert a védőnő is vele dolgozik, csak nem kérdőjelezhetem meg.. Segítsetek kérlek.
2012. jan. 9. 09:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azóta voltunk a két éves "státuszvizsgálaton", újra rákérdeztem, és a doki, meg a védőnő is egyöntetűen azt mondta, hogy nem oltanak újra, mert az nagyobb gondot okozhat. Hogy volt olyan kisbaba, akinél csontig hatolt (!) a gennyesedés ezután, és már több műtétje is volt emiatt. És hogy a környező országokban már meg is fogják szüntetni ezt az oltást.. És hogy amikor az én fiamat fél évesen megnézte, akkor ő látott némi pirosságot.. az szerinte elég reakció.. Hát, nem tehetek mást, mint bízom benne, azért elég jó környéken lakunk, és minden más téren is elég felkészültnek tűnik a gárda. Remélem soha nem kell őket megcáfolnom!
2012. márc. 21. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy minden rendben lesz veletek, de az biztos hogy nagy hülyeség, hogy a környező országokban meg akarják szűntetni ezt az oltást, főleg, hogy megint egyre több a TBC-s beteg világszerte.

Előző válaszoló.

2012. ápr. 25. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor hatolhat a csont felé a gyulladás, ha okos anyuka leragasztja a dudort. Gondolom ez történt ott is. Nem tudott kifelé nőni, így lefelé terjeszkedett.
2012. ápr. 30. 09:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, ennyire ugyan nem elemezte ki a helyzetet, de az is elképzelhető, amit írsz. Viszont én még mindig nem tudom, hogy legyek nyugodt?:( Ti mit tennétek ennyi idő után a helyemben?
2012. ápr. 30. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!