Aki fogadott örökbe: kb mennyi időt vártatok Rá? Mennyi idős gyermeket fogadtatok örökbe? Mesélnétek egy kicsit?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mindenre, hivatalos folyamatra, lelkire, bármire, amit csak tudnátok nekem mondani. Köszönöm.2011. dec. 31. 20:43
1/4 anonim válasza:
Szia! Ha hiteles tapasztalatokra vagy kíváncsi az örökbefogadással kapcsolatban, menj el a Mózeskosár Egyesület klubjába (bővebb infó: [link] Ezt a hazánkban legrégebben örökbefogadással foglalkozó, nagy tudású szakemberek alapították, mindegyikük elhivatott, jó lelkű ember, és óriási tapasztalatuk van.
2/4 A kérdező kommentje:
404 not found:/
2011. dec. 31. 21:15
3/4 A kérdező kommentje:
Á, csak egy felkiáltójel:) Így már jó a link, köszönöm. De azért várnék tapasztalatokat is, bár el fogok böngészni a honlapon.
2011. dec. 31. 21:16
4/4 anonim válasza:
Off: Engem fogadtak örökbe, nevelőszüleim vannak, de még mindig tartom velük a kapcsolatot heti 3x. 8évesen kerültem hozzájuk,nem voltam árvaházba. Falun lakunk és a tvben "hirdettek" apu odakapcsolt és isteni jelnek vett, így magukhoz fogadtak. Sajnos nem tudom ennek a folyamatát. Amíg nem került hozzájuk voltam 3 családnál,de szerintem azért nem raktak intézetbe,mert már folyt a papírmunka és az is +papír hogy addig ott legyek. Akiknél voltam családoknál 1-2heteket azokat ismertem (tanárnőm, bnőm anyukája, szintén bnőm nagyszülei). Mára már 22éves vagyok és van egy szép házunk (anyu által örököltem) velem van a párom és van egy 5hónapos kisfiunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!