Méhszájplasztika? Mesélnétek nekem róla? Mennyi a gyógyulási idő?
Más néven conisatio. Szar ügy. Nekem 4 éve volt. Kúp alakban kimetszenek egy kis darabot a méhszájadból. Azt mondják kis darab, de én megnéztem a műtét után azt a kis darabot, szerintem jó nagy.
A barátnőm élménybeszámolója után én magánklinikán csináltattam meg. Pénzben ugyanannyit fizettünk, annyi különbséggel, hogy nekem külön ápolónőm volt, és este hazaengedtek, ő meg a kórházban feküdt a véres lepedőjén két napig fájdalomcsillapítás nélkül.
A műtét után 1 napig szülési fájdalom megközelítő/elérő fájdalmaim voltak, amin sem injekció, sem gyógyszer különösebben nem segített. Mivel a méhszájad helyén egy hatalmas nagy lyuk van, ezért egy csövet varrnak bele, ami a méhedből elvezeti a hüvelyen keresztül a vért, továbbá megakadályozza, hogy teljesen beforrjon a méhszájad. 4-6 hét táppénz. 7-10 nap után kiveszik a csövet, addig feküdni kell, nehogy kiszakadjon belőled.
Én betartottam az előírást, 3 hétig feküdtem szigorúan, utána még egy hétig kíméltem magam. Szerencsére akkor még nem volt gyerekem, nem tudom hogy csináltam volna.
Minél hamarabb túl kell esni rajta. Ha nekem nem csinálják meg, már lehet, hogy meghaltam volna méhnyakrákban, ahogy a vizsgálat azt utólag bebizonyította.
Gyógyulást kívánok neked!
Rám is ez vár 3 hét múlva.
Engem az érdekelne, hogy előtte van hashajtózás? Egyenlőre időpontom van, bővebben még nem sok mindent tudok a műtét előtti eseményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!