A gyerekeid névválasztásánál fontos volt hogy a tesók neve passzoljon egymáshoz?
Nekem az volt fontos,hogy passzoljon a vezeték névhez és hogy a nővéreinek sem valami rövid neve van,így a legkisebbnek se legyen rövid neve-
1. Beatrix
2. Anasztázia Izabella
3. Alexandra
lett.
Üdv:3lányos
Igen, fontos volt hogy hasonló stílusú legyen.
2 okból.
Egyrészt,hogy ne legyen az amikor nagyobbak lesznek,hogy nem értik miért ilyen különböző a nevük (úgy értem, mondjuk az egyik elégedett vele a másiknak meg nem tetszik és a fejünkhöz vágja,hoyg bezzeg neki miért nem lehetett "normális" nevet adni)
Másrézt meg amúgy is magától értetődő volt hoyg hasonló stílusú lesz, mivel ezek tetszenek nekünk.
Hogy konkrét legyek, a nagyon modern, a nagyon elcsépelt, a nagyon régi és az ilyen ősmagyar nevek szóba sem jöhettek.
Átlagos, minden korosztályban helytálló, normélis magyar neveket kerestünk.
3 lányom: Gertrúd, Gréta és Gerda :)
Tehát a válaszom: igen, passzolnak egymáshoz :)
Nekem egy fiam van de most vagyunk benne a teso projektben.
Kisfiunkat Erik Tibornak hivjak a teso ha lany lesz Viktoria(lesz masodik neve is) ha fiu akkor David(neki is lesz masodik neve).
Nekunk az a fontos,hogy nemzetkozi legyen,minden orszagba hasznalatos legyen.
De ezek kozul is az egyszerubbeket kerestuk ami nem tul kihivo pl. Vanessza,Kevin es tarsai nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!