Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dohányos anyuka már nem is...

Dohányos anyuka már nem is lehet jó anya?

Figyelt kérdés
Dohányzom.2éves a kisfiam.Kizárólag az erkélyen füstölök "cigiskabátban".Lakik egy anyuka a lakótelepen aki állandóan megjegyzéseket tesz arra hogy füstölök.Pedig nem is szívok sokat.Szerintetek az az anyuka aki cigizik már nem is lehet jó anya??
2012. jan. 4. 18:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21:51 dehogy vagy!!!!!!
2012. jan. 5. 20:27
 22/29 A kérdező kommentje:

álszent?Azért lennék álszent mert vállalom a környezetem előtt (is) hogy anyuka létemre dohányzom?!És?

Képzeld,a kisfiam mindent megkap ami csak kell neki,foglalkozom vele,játszom vele,érzi hogy szeretem.Csinos,szerető anyukája van:)Ezeket a dolgokat nem befolyásolja az hogy amikor alszik kimegyek az erkélyre cigizni.

Vagy te úgy érzed kedves "álszent nyomorult nép" hogy tökéletes anya vagy csak azért mert nem dohányzol?!!Nem érzed hogy ez enyhe túlzás?!

2012. jan. 6. 12:23
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Csinos- egy dohányzó nő?

Hát azért van önbizalmad, ha pont így vagy szerető anya is., akkor tényleg baj van.

Eleve undorító egy cigi egy nő szájában, másrészt büdös vagy, hiába van cigiző kabátod, a bőröd a hajad beveszi a dohányszagot és nem kimosható, sárga vagy, mert az mindenre rárakódik. És látszik az ember arcán is, ha elég régóta szívja.

Hogyan lennél már csinos?

Egy dohányoson is látszik és szaglik, hogy dohányos. Nem neveznék csinosnak, de még ápoltnak sem egy dohányzó nőt.

2012. jan. 6. 17:51
 24/29 anonim ***** válasza:

Elgurult a nyugtatod?Komoly problemaid vannak ha mindenbe belekotsz amit a kerdezo vagy mas dohanyzo anyuka ir.Igenis csinosat irt nem budoset!!!!!!!Tanulj meg olvasni.A csinos nem a szagnal kezdodik.Te meg lehet vagy vagy 120kilo es olyan a testszagod hogy meg a borz is elszalad ha a kozelebe ersz.Na ha valaszthatnek inkabb szagoljam a budos cigiszagot.

A masik nem csak a rak letezik,gondolom kerultok ti anti dohanyosok mindent ami cukros , zsiros,egeszsegtelen.Ha nem ,elarulom infarktusban,erelmeszesedesben is meg lehet halni,bar ahogy latom eleg nagy az eselyetek ilyen stresszes valaszok utan.Gondolok a kimoderalt valaszado valaszara is.

Attol hogy itt pampogtok senki nem fog a dohanyzasrol leszokni!De meg csak rossz anya sem lesz senki.

2012. jan. 6. 18:45
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy szép vagyok,sem azt hogy topmodell hanem azt hogy csinos és igenis tartom magam annyira hogy mindent megteszek azért hogy igényes legyek.mindennap mosok fogat(nem úgy mint egyesek,igaz?!),tisztálkodom adott esetben napi 2szer is,a hajam befestve megmosva,a ruháim sem leköpött,lehányt mackóruhák.Szülés óta fogytam 15 kg-ot és végül igen még mindig cigizik és nem tartom magam igénytelennek:)TE NÉZTÉL TÜKÖRBE?:)
2012. jan. 6. 19:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Volt ismerősőm, hasonló hozzáállással, és nem gyújtott rá egy ideig és így kitisztult az orra. és állt a buszon és arrébb ment, mondván, milyen büdös az ember mellette és mondta a barátja, dohányos, dohány szaga van, semmi egyéb.

És kérdezte a csaj, én is ilyen büdös vagyok, mondta a srác, igen, pontosan. És a csaj azonnal leszokott.

Mondhatsz bármit, egy büdös ember undorító és visszataszító és lehet festve a haja, a buszon arrébb állnak a nem dohányosok, mert elviselhetetlenül büdös vagy, mint egy hajléktalan és a körülötted lévő holmik is.

És a lakásod is. És beissza a bőröd a hajad a cuccaid, kimoshatatlan, nem lehet elfedni.

Neked is ajánlom, ne gyújts rá egy napig, kitisztul az orrod és állj oda egy dohányos mellé a buszon és rájössz.

Egyébként ezt nem látni kell, érezni. Csukott szemmel is, nem kell hozzá tükör.

2012. jan. 6. 20:19
 27/29 A kérdező kommentje:
Enyhe túlzás h mint egy hajléktalan!te akkor még nem találkoztál büdös emberrel!!!!!a lakásom nem issza be mert bent nem cigizünk.Szerintem meg egyáltalán nem függ össze a dohányzás az igényességgel!Nem kell mindent bevenni amit állam bácsi "mond neked":)
2012. jan. 6. 22:36
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem állam bácsi mondja nekem.

nem dohányzom és irritál egy dohányos szaga (pont olyan egyébként mint egy hajléktalané, gyomorforgató-elárulom neked). Ismétlem ismerős megérezte és leszokott, de nem gondolta volna, hogy ilyen szaga van egy dohányosnak. Méterekről érezni.

Abban a lakásban is büdös van, ahol bent nem dohányzol, mert te bemész az erkélyről büdösen a te szagodat beveszi a lakás, a játékok minden.Nem kell megmondani, ezt érezni.

Max akkor tudom elhinni, hogy nem vagy büdös, meg a környezeted sem, ha minden cigi után letusolsz, a ruháidat az erkélyen leveszed, kimosod és hajat is mosol.

Plusz az erkélyről bemegy az összes cigifüst, zárt ablakon. A lakásunk alatt van egy fodrász üzlet, na az igényesek, kiállnak bagózni, a másik szobában érzem, hogy cigiznek az ablak alatt.

Apám dohányos, beül a kocsimba, egy hétig érzem a cigi szagot az autóban. És nem gyújt rá a kocsiban, és 10 percet megyünk mert olyan messze lakunk tőle és büdös a kocsi.

Soha nem győzől meg arról egy dohányos nem büdös, mert az és a környezete is az.Leülsz egy dohányos mellé a buszon, már érzem a kabátomon a szagát.

És állam bácsi nem mondja és nem mondta soha, hogy a dohányosok büdösek azért nem kéne engedni a dohányzást.

Ez csak egy mellékhatás, ami bizonyos embereket zavar, például engem. megáll a buszon egy dohányos, szabályos hányingerem van és arrébb mennek a nem dohányosok.

Menj fel a Vaterára, kiírják nem dohányos adja el a játékot, mert az is beveszi, ha játszol vele, pedig, ha jó anya vagy, gondolom játszol a gyerekeddel. Gondolod ezt is állam bácsi mondta nekik?

Nem kell elhinni, mert kapálózhatsz, de a szag az szag.

2012. jan. 7. 12:25
 29/29 A kérdező kommentje:

Nem szívesen kommentelek,mert már nem igazán érdekel amit írsz DE 2 évig nem cigiztem(terhesség+szoptatás)és egyáltalán nem volt büdös a dohányos barátnőm és párom sem.Akkor?

Nehogymár egy olyan emberhez hasonlítsz kvázi engem akire több hónapos mocsok,szar és vizelet van rászáradva.ÁCSI!!!

Még jóhogynem egy műanyg kis játékból is árad a cigi szag...azért nem kellene ennyire túlzásokba esni:)

2012. jan. 7. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!