Dohányos anyuka már nem is lehet jó anya?
Szia.
Visszaszoktam a dohányzásra sajnos én is.DE ha fiammal megyünk sétálni vagy együtt vagyunk a játszótéren eszembe sem jut rágyújtani még ha órákat is vagyunk kint.Meg is kérdezték tőlem miért mondom,hogy cigizek mikor soha nem látnak lent cigivel a kezembe.De nem is ez a lényeg.Szerintem nem ezen mulik az,hogy valaki jó anya vagy sem.Ezen elindulva akkor le lehetne szolni esetleg azt is akinek rövid haja van vagy éppen szemüveges?!
Én attol mert dohányzom jó anyának tartom magam,olyanak aki néha követ el hibákat de megprobálja a gyermekét tisztességben és becsületben felnevelni!Aki meg leszol a cigi miatt az meg söprögessen a saját háza elött!:)
Valóban nem szép látvány mikor anya tólja a babakocsit egyik kezével, másikkal fogja a cigit...De "elbújni" megint más, azzal az anya csak magának árt, tehát így nem függ össze, hogy jó anya-e!
VISZONT!!!Szerintem aki terhesen cigizik, az nem lehet jó anya!!!
Mivel jobb az az egészségmániás anya, akinek a gyerekének a babazsúron folyik a nyála, amikor a többi gyerek csokit eszik, üdítőt iszik és neki nem szabad, mert anya szerint egészségtelen...
Nem, nem a dohányzás dönti el,hogy valaki rossz anya vagy sem!
Szia.Ez hulyeseg,nem a gyerek orra ala fujod a fustot.
En is ujra dohanyzo anyuka lettem de a gyerek tarsasagaban nem gyujtok ra.
Azert szoktam vissza mert nekem jo,szeretek cigizni.Lehet ha nem szokok vissza jovore elut egy busz.Na bumm mar nem tudorakban halok meg.
Igen karos a dohanyzas,szerintem ezzel mindenki tisztaba van.
Legkozelebb szolj vissza neki,nem az anyad,nem a ferjed csak egy idegen.
Egyébként oké egy nagyapának nem lett baja, bár ki tudja hogyan élte végig azt a 80 évet és a végén miben halt meg, mert én láttam olyan 86 éves embert, aki még kapálgatott és besegített az unokája könyvelő irodájába, mellett meg utazgatott.
A másik meg ez nem garancia arra, hogy a kérdező nem lesz rákos, akár rövid időn belül és nem kell anya nélkül felnőnie a gyerekének illetve nem kell végignéznie egy végstádiumú szenvedését, mondjuk a legrosszabb korban, tiniként.
A harmadik, bár nem tisztem a pénztárcában turkálni, de a füstölésre szánt pénzt is lehetne a gyerekre költeni, mert általánosságban kijelenthető, gyerek eszi a moslékot, anyuka sír, hogy nincs pénz minőségi kajákra, közben azért füstöl a semmibe, havi jó pár ezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!