A féltesó mikor lássa az újszülöttet?
Figyelt kérdés
Teoretikus kérdés: Ekkor már 5 és fél lesz a férjem kisfia. Én kezdő anyuka leszek, szeretném ha az esemény, újszülött baba a házban csak rólunk szólna. Jó megoldás ha a hazajövetelünk után mondjuk egy héttel jönne először a féltesó, de akkor sem szeretném ha több napra, szeretném ha a párom csak velünk lenne. Aztán két hét múlva már elhozná 2 napra.
Illetve nem tudom hogy fogadná, mert az anyja eléggé utál minket, biztos mond mindenfélét, még kisebb korában is mondta a fiú hogy X (én) csúnya meg ilyenek, mikor még a jelentését sem tudta...
Kinek hogy fogadta a féltesó születését egy ennyi idő gyerek?
2012. jan. 4. 12:49
11/11 anonim válasza:
Azokkal a válaszolókkal értek egyet, akik azt mondják, hogy ti (te, a párod és az ő kisfia) már most egy család vagytok. Egy 5,5 éves gyereknek az, hogy a baba érkezése miatt megbontjátok az ő ritmusát (nem jöhet, csak korlátozottan) pont generálná az ellenérzéseket a kisbaba felé. A kórházba nálunk biztosan nem mehetne be meglátogatni a kistesót, csak 12 éves kor felett engedik be a portán is. Én azt tenném a helyedben, hogy a baba hazaérkezésekor ott lehetne rövid ideig. Akár értetek mehetne az apukájával a kórházba. Hazaérnétek, megcsodálná, a baba hozhatna neki valamit a kórházból éppúgy, mint az édestestvéreknél szokás. Aztán szépen hazamenne pár óra múlva, ez úgyis csak egy rendkívüli látogatás. És a következő menetrendszerinti találkozáskor már a megszokottak szerint jönne és maradna. Előbb persze meg kellene beszélni a pároddal, hogy nagyon sokat segít majd ebben az időszakban, főleg mikor a kisfiú is ott van nálatok. Ez szerintem így lenne igazságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!