Elszomorodtam! Nem tudok neki anyatejet adni, sem szerezni? Másik város anyatejellátójából is kaphatok?
Kisfiam 4 hetes. Sajnos szinte egy perci sem tudtam szoptatni! A szülést követően csak 3 nap foghattam a kezembe. A tejem iszonyat kevés, sőt amióta kijöttünk egyre kevesebb, pedig mindent megpróbáltam. Fejtem, teáztam, homeoztam stb.
A furcsa,hogy be sem durran a cicim, pedig most már van,hogy egy nap csak kétszer fejek. Na mindegy, nem is ez a lényeg.
Felhívtam védőnőm,hogy szükségem lenne tejre. Sajnos a városunkban jelenleg nincs. Ha pedig lesz is olyan anyuka, egy hónap a vizsgálatok miatt,mire hozzájutok.
A megyeszékhelytől (Kecskemét) 20 km-re lakom. A kérdés,hogy ha esetleg ott van anyatej, akkor arra én is lehetek jogosult? Én akár fizetnék is érte, de nincs az ismerősi körömben sem olyan, aki tudna adni!
Olyan selejtesnek érzem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!