Utazástérités hogyan működik egy távoli város korházába (80km) lombik vagy inszeminátció miatt történő eljutáshoz kocsival? Kb mennyit téritenek?
Nagy segítség nem leszek, mert csak azt tudom, hogy eddig hogyan volt, de az biztos, hogy azóta már változott a jogszabály, csak nem tudom, hogy hogyan.
Nekem még az első útiköltséges papírt a háziorvostól kellett kérnem, aztán a többit már a meddőségi központ adta. Azt tudom neked javasolni, hogy hívd fel a helyet, ahová menni fogsz, és kérdezz rá, hogy mi a menete most. A háziorvosom anno engem is át akart verni, hogy nem adhat, és a meddőségiben mondták, hogy bizony a háziorvosnak kell adni az elsőt. Úgyhogy mindenképp kérdezz rá!
A busz vagy vonatjegy teljes összegét térítették, az autónál kb.65-70 %-ot, valahogy km alapján számolják el, mindegy milyen autóval mész. Ha keveset fogyaszt az autód, lehet, hogy a teljes költséget fedezi. De ez is csak így volt, hogy ez is változott-e, azt nem tudom.
kb. 80 km-re és négy alkalomra kaptunk bő 12 ezret, ha jól emlékszem.
kísérőt mindenképp irattass a papírra a dokival. az elsőt háziorvos kell adja. én emiatt orvost váltottam, mert kekeckedett velem is a régi.
a kezelésekre időre kell menni, a tömegközlekedé meg nem alkalmazkodik hozzád. ezen indokkal kell, hogy adjon autós papírt. a percek is számítanak pl egy tszőrepesztő szuri utáni leszívásnál. arról nem is beszélve, hogy altatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!