Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet belőle bajom/bajunk?

Lehet belőle bajom/bajunk?

Figyelt kérdés

Befogadtam egy 14 éves lányt,mert bántották szülei(iszákosak,és egyéb...) a lány sokat betegeskedett,most is az.... tudtommal epilepsziás de nem vagyok benne biztos,gyógyszert nem szedett,az biztos!

Bűntudatom volt,azért fogadtam be,mivel nővérével jártam,csak ő sajnos már nincs köztünk(szülei azóta isznak... stb.. :( )

Szülei nem keresték,szerintem nemis fogják,mit tudok tenni?

2012. jan. 2. 22:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ma doki utánn sirt,egy csomót :S irt fel neki gyógyszert,de mivel eddig nemvolt semmi jele,igy majd csak utánna szedje,ha lessz roham... eddig nyugi van,szülei nemkeresték,rendörség se kopogtatott....
2012. jan. 3. 21:21
 22/30 ava87 ***** válasza:

Kérdező, nem kukacoskodni akarok, de amúgy iskolába jártok? Nem írtad, te hány éves vagy pontosan, de gondolom tanköteles vagy még. Egy 14 éves lány meg főleg. Az iskolában mit mond? Csak feltűnik valakinek a helyzet, nem? Ha meg nem jár be, akkor annál inkább.

A szüleid gondolom már hazaértek, ők hogy gondolják, hogy kéne intézni a dolgot?

2012. jan. 22. 21:54
 23/30 A kérdező kommentje:

szüleim igen,itthol vannak,mondták még nincs belőle pattogás,addig maradjon igy,suliba bejár őis,tőlünk körülbelül 2 perc séta neki,otthonrol buszoznia keletett(másik városba lakott) járok iskolába,őis.

az itteni általános iskálba szarnak a gyerekre....

2012. jan. 22. 22:06
 24/30 anonim ***** válasza:
Mik a fejlemények?
2012. febr. 28. 10:58
 25/30 A kérdező kommentje:
Semmi,éldegélünk,voltak egézségügyi problémái,de azon túl vagyunk,rendörség/gyámügy/ilyenek sehol az apja jöt fenygetőzve de édesapám szépen felkérte a távozásra....
2012. febr. 28. 22:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Szép dolog ez tőled és a családodtól. Jobban van a lány? Mi történt a nővérével?
2012. márc. 10. 23:19
 27/30 A kérdező kommentje:

Testileg jol van,már ahogy... Lelkileg.... Padló...

Nővérével egy vérrög... Orvosok szerint :/

2012. márc. 10. 23:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Létezik egy "családba fogadás" nevű eljárás. Ez messze nem jár olyan jogi kötelezettségekkel, mint az örökbefogadás, de mégis tisztázná a helyzetet. Szüleid kapnák a lány után a családi pótlékot, bár biztos vagyok benne, hogy nem a pénz motiválja őket, és hivatalossá tenné a kislány ottlétét. ez fontos lehet iskolai, orvosi ügyek intézésénél, és az apja sem zaklathatná a kislányt.
2012. márc. 11. 23:58
 29/30 A kérdező kommentje:

De akkor,jogilag bármikor visszavehetik "szülei"? Nem?

multkor találkoztam az "annyával" és nem épp szép hangnembe rákérdezett,hogy mivan vele elmondtam erre elhordott mindennek,hogy nem érdekli.... Meg ilyenek :/

2012. márc. 12. 07:31
 30/30 anonim ***** válasza:
ezt még hányszor emeled ki? (a kérdést!)
2012. ápr. 27. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!