Lehet belőle bajom/bajunk?
Befogadtam egy 14 éves lányt,mert bántották szülei(iszákosak,és egyéb...) a lány sokat betegeskedett,most is az.... tudtommal epilepsziás de nem vagyok benne biztos,gyógyszert nem szedett,az biztos!
Bűntudatom volt,azért fogadtam be,mivel nővérével jártam,csak ő sajnos már nincs köztünk(szülei azóta isznak... stb.. :( )
Szülei nem keresték,szerintem nemis fogják,mit tudok tenni?
Szerintem sürgősen vedd fel a kapcsolatot a helyi családsegítővel. Nem hiszem, hogy a te dolgod lenne a felnevelése. Te Férfi vagy Nő vagy? Hány éves?
Ha pedig beteg lány, akkor orvos kell neki. Epilepsziával nem jó játszani.
Mivel, hogy nem vagy rokonságban , főleg ha kiskorú vagy így nem fogsz tudni a lányon segíteni, viszont valaki ezt a segítséged tőled félre magyarázza akkor nagyon megütheted a bokádat.
Minél előbb jelentkezz a helyi családsegítőbe. Ők ki fogják vizsgálni az ügyet és meg teszik a szükséges intézkedéseket.
Nem hagyhattam,hogy az apja.... KHM... :S majdnem sikerült neki,az anyjába volt egy kis emberség... legalább,ha megnyugszik,akkor,előbb nem...
Semmi sexuális irányú közeledést nemtettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!