Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet belőle bajom/bajunk?

Lehet belőle bajom/bajunk?

Figyelt kérdés

Befogadtam egy 14 éves lányt,mert bántották szülei(iszákosak,és egyéb...) a lány sokat betegeskedett,most is az.... tudtommal epilepsziás de nem vagyok benne biztos,gyógyszert nem szedett,az biztos!

Bűntudatom volt,azért fogadtam be,mivel nővérével jártam,csak ő sajnos már nincs köztünk(szülei azóta isznak... stb.. :( )

Szülei nem keresték,szerintem nemis fogják,mit tudok tenni?

2012. jan. 2. 22:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Szerintem sürgősen vedd fel a kapcsolatot a helyi családsegítővel. Nem hiszem, hogy a te dolgod lenne a felnevelése. Te Férfi vagy Nő vagy? Hány éves?

Ha pedig beteg lány, akkor orvos kell neki. Epilepsziával nem jó játszani.

2012. jan. 2. 23:10
 2/30 alaszka ***** válasza:
Szerintem egy kiskorút nem lehet csak úgy befogadni. Nem írtad hány éves vagy, körülmények, stb. Szerintem ha minden oké, akkor hivatalos úton el lehet indítani egy örökbefogadási kezdeményezést. Ebből lehet így bajod szerintem...
2012. jan. 2. 23:10
 3/30 A kérdező kommentje:
Legyen annyi elég,hogy fiatal korú vagyok! orvost a holnapi vagyis a keddi napon letudjuk(tisztába vagyok vele hogy nem játék!) ezért is...
2012. jan. 2. 23:15
 4/30 anonim ***** válasza:

Mivel, hogy nem vagy rokonságban , főleg ha kiskorú vagy így nem fogsz tudni a lányon segíteni, viszont valaki ezt a segítséged tőled félre magyarázza akkor nagyon megütheted a bokádat.

Minél előbb jelentkezz a helyi családsegítőbe. Ők ki fogják vizsgálni az ügyet és meg teszik a szükséges intézkedéseket.

2012. jan. 2. 23:25
 5/30 A kérdező kommentje:

Nem hagyhattam,hogy az apja.... KHM... :S majdnem sikerült neki,az anyjába volt egy kis emberség... legalább,ha megnyugszik,akkor,előbb nem...

Semmi sexuális irányú közeledést nemtettem...

2012. jan. 2. 23:30
 6/30 anonim ***** válasza:
Nézd! Én elhiszem, hogy nem tettél ilyent. Viszont ha valaki elhíresztel valamit akkor nehéz lesz bizonyítanod az ellenkezőjét.
2012. jan. 2. 23:37
 7/30 A kérdező kommentje:
Szüleim,ismerőseim,őis elmondja az igazat... így is elé baja van....
2012. jan. 2. 23:39
 8/30 anonim ***** válasza:
Ez nem játék! Se neki, se nektek. A szüleidnek kéne intézkedni, de minél gyorsabban!
2012. jan. 2. 23:57
 9/30 A kérdező kommentje:
Bedugjak majd egy otthoba,es jolessz,igaz...? Inkabb valalom a kovetkezmenyeket.....
2012. jan. 3. 00:05
 10/30 anonim ***** válasza:
Nem, nem dugják be. Megvizsgálják az esetet, és ha a szüleid akarják, be tudják fogadni hozzátok. Nem olyan bonyolult. Hidd el, mindig az egyenes út a legjobb!
2012. jan. 3. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!