Ha valami gombás fertőzésem lehet, es lefeküdtem a barátommal (gumival), lehet bajunk belőle?
Figyelt kérdés
Úgy egy hete van , hogy viszketek , meg olyan gombának tűnik...fehér a hüvelyszájnál...és most kezd enyhe folyásom is lenni....holnaputanra vagyok beprogramálva a nőgyógyászatra...és ma összejött...de lehet nem kellett volna...amugy nagyon fájt...és még mindig fáj:((
kérlek ha tudtok valami ötletet , hogyan enyhithetném a fájdalmam
köszike előre
2009. febr. 3. 19:08
1/7 anonim válasza:
Ha fertőző és kívülről látszik tuti elkaphatja. Ilyen területen házigyógymód szerintem nincs. Többet ártasz, ha nme hagyod békén.
2/7 A kérdező kommentje:
na joo...de gumival is elkaphatja????????????
2009. febr. 3. 19:26
3/7 anonim válasza:
Kevesebb az esélye, de elkaphatta. Ha mész dokihoz, akkor említsd neki, hogy úgy írjon gyógyszert, hogy a barátodat is ki kell kezelni.
4/7 anonim válasza:
mint az elözö válaszolo is irta...ha kivülröl látszik...a szeméremajkaidnál akkor valoszinüleg igen!!!...mivel a gumi a hüvelyen belüli fertözésektöl óv-->amit te nem látsz.
Menjen a barátod is minél elöbb urologushoz!
5/7 anonim válasza:
Igen, elkaphatja, de a férfiaknál még gumi nélkül is igen ritkán alakul ki hugycsőgyulladás. Ha vizeléskor égő érzést panaszol, akkor nem volt elég a gumi... Viszont ha tünetmentes is marad, téged pedig kikezelnek egy gombás hüvelyfertőzésből, utána az első adandó alkalommal visszafertőzhet a barátod. Biztos ami biztos alapon és mindkettőtöket kezelnélek.
6/7 A kérdező kommentje:
neki is muszály urológushoz mennie vagy elég ha én iratok neki is gyogyszert?
2009. febr. 3. 20:18
7/7 anonim válasza:
elég ha te iratsz, vagy vesztek Canesten krémett 1000Ft körül van és napi kétszer vékony rétegben bekeni magát, mi is igy teszünk a doki tanácsára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!