Az lehetséges, hogy miután lefeküdtem a barátommal, elmúlt a gombás fertőzésem?
Figyelt kérdés
múlthét elején észrevettem, hogy visszaestem és újra gombás fertőzésem van. De még csak 1-2 napja alakulhatott ki... volt darabos folyás, viszketés, égés.. stb. Majd hétvégén lefeküdtem a barátommal(szigorúan gumival!), de 10-15 percnél tovább nem igazán bírtam, mert nagyon elkezdett lennt égni, meg csípni ...utána meg elmúlt és azóta semmi bajom. 3 napja semmi jele, hogy nekem gombás fertőzésem lenne. Ez lehetséges,hogy gyógyszer nélkül elmúlt volna? vagy ha nem, akkor mi ez? vagy mi lehetett??? valaki tapasztalt már ilyet ???2009. ápr. 27. 19:56
1/4 anonim válasza:
A barátoddal történt aktustól biztos nem gyógyultál meg. Talán nem is gomba lehetett. Minden esetre a helyedben orvoshoz mentem volna ilyen problémával.A gombaölő szerek nem sokat érnek, a gombásodás hamarosan vissza-visszatér. Én azért nem lennék teljesen nyugodt a helyedben.
2/4 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz, csak a múlt héten nem volt rá módom ...
2009. ápr. 27. 20:05
3/4 anonim válasza:
Magától vagy kezelés nélkül biztosan nem múlik el egy fertőzés sem, inkább továbbterjed. Ha túrószerű volt a váladék és hófehér, viszketett, akkor az a gombás fertőzés. Ha zöldes-sárgás bő folyással és úgy viszketett, akkor valószínűleg bakteriális. (Persze ez nagyon le van így egyszerűsítve.)
Mindenképpen menj el dokihoz, hogy nézzen meg és kezeljen, esetleg a párodat is, nehogy komolyabb következménye legyen.
4/4 A kérdező kommentje:
viszketés,égés megvolt és éppen csakhogy darabos volt a folyásom 2-3 mm-es darabok voltak... +volt még egy fél napig a hét közepén testápoló szerű folyásom. ez mit jelenthet ?
2009. ápr. 27. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!