Április 2-án jött meg és lefeküdtem a barátommal most május 4. Én még nem jött meg de használunk gumit, terhes lennék?

Lehetséges, nincs 100 %-os védekezés. A jó módszereknél is van hibalehetőség (jó eszközt is lehet rosszul használni...). Nem csak az óvszer kiszakadása lehet a hiba, hanem pl. ha nem az egész közösülés alatt használják (az erekciós váladékban is lehet elég spermium a megtermékenyítéshez).
Csinálj minél előbb tesztet, reggeli első vizeletből.

1. Ha gumit használtál,és nem lyukadt ki,akkor nem vagy terhes,csak késik..
2. Ha csupa nagybetűvel írsz akkor kiabálsz! Miért kiabálsz???

hm...
ne kiabálj..nem old meg semmit..
menj el nődokihoz és kiderül..
utolsónak pedig..az nagyon érdekes,ha nem szakad ki,akkor már előtte lyukas volt? :O vagy hogy estek teherbe..?

ma 13:36-os:
pár ötlet:
1. Az elsö menet után lehuzták a használt gumit, a kezére is jutott közben valamennyi spermium, ami a következö gumi felhuzásokor kivülröl rákerült.
2. Az elsö menet után NEM cseréltek gumit, hanem amikor újra használható állapotba került a férfi, folytatták, és idöközben valamennyi spermium kikerült a külsö oldalra.
3. Elöször gumi nélkül kezdték és csak késöbb húzták fel, és az elöváladékban volt elég spermium a teherbeeséshez.

15 éves vagyok
nem kiabáltam véletlen volt
nem lyukadt ki és sose vette le
csak egyszer petting közbe amikor elment véletlenül hozzáérinntette a hüvely felületéhez de nem dugta be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!