Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lefeküdtem a barátommal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. De ő nem ment el csak előváladék volt. Május3. án múlt el a menzeszem. Ez május 22 én történt. Lehetek terhes? Beszedjek esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
már csak 1 napom van
2008. máj. 24. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
MINDENKÉPPEN!!!fő a biztonság!
2008. máj. 24. 16:02
 2/12 A kérdező kommentje:

Tehát most lehetek az előváladéktól terhes?

Létszi írjatok

2008. máj. 24. 16:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Csak attól félek hogy van valamilyen mellékhatása.Meg hogy nem kapok időpontot az orvostól mert holnap vsárnap mennék el hozzá

.

2008. máj. 24. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
lehetsz, de esély az csekély....sztem feles az esemény utáni ha nem benned ment el...de te tudod!
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehetsz az előváladéktól terhes,de csekély az esélye.

Menj sürgősségi ambulanciára,mert ezt a tabit is csak doki írhatja fel.Elvileg már túl vagy a peteérésen,de sosem lehet tudni.Miért nem védekeztek?

6/12 anonim ***** válasza:
Figyelj ezt te is tudod jól, hogy nem lehet így megmondani, hogy terhes vagy-e vagy sem... Mindenesetre nagyon minimális az esélye, de a te dolgod, hogy kockáztatsz e! Én is megkockáztattam ezt már 5, mindig nagyon paráztam, de végül nem lett gond... De ehhez nagyon nagy szerencse kell sajnos!
2008. máj. 24. 16:07
 7/12 anonim ***** válasza:
44%

Egyébként a legbiztosabb védekezési mód, ha nem megy el benned a pasi, biztonságosabb, mint a gumi, vagy a gyógyszer.

Lehet kövezni, hülyézni, de ez a tény. Persze ennek az ellenkezőjét terjeszti minden hozzá nem értő, meg az olyanok, akiknek anyagi érdeke, hogy vegyél meg valamilyen szert.

A kockázat csak ott van, hogy nem veszi ki időben. De ha nem megy beléd, olyan hatalmas mennyiségő sperma kellene, hogy legyen az előválladékban, ami sok férfinak a "normál" lövelléskor sem áll rendelkezésre.

2008. máj. 24. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Húú utolsó válaszoló,ha semennyit sem konyítasz a témához,miért írsz hülyeséget?

Csücsülj le a szüleiddel,hogy világosítsanak fel.

2008. máj. 24. 16:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Az előváladéktól is simán teherbeeshetsz, szóval én nem kockáztatnék a helyedben! Gondolj bele, egy baba vagy egy kis hormonzavar! Melyik a jobb (a két rossz közül)? Egyébként nem biztos, hogy összezavarodnak a hormonjaid a 72 órás tabi után, valakinek ugyanúgy megjön, mint előtte! De ez után remélem rendesen fogtok védekezni, mert a megszakításos közösülést nem igazán lehet védekezési módszernek nevezni!!!
2008. máj. 24. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Én csak az esetemet írom le: már több, mint 1 éve abbahagytam a tabit, és párommal úgy voltunk, ha jön a bébi, hadd jöjjön, de "kiszállás" módszert választottuk, és 1 évig biztosan így ment. Én nem lettem terhes, de ahhoz ügyesnek is kell lenni, meg az előváladékban sem volt gondolom így semmi. Aztán nemrég úgy döntöttünk, hogy most már tényleg teszünk a bébi érdekében, és 2. hónapjára lettem terhes, de tettünk érte! Nekem bejött a kiszállásos módszer, de, ha tudom, hogy még nem akarok bébit, így nem mernék azért kockátatni!!!
2008. máj. 24. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!