Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lefeküdtem a barátommal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. De ő nem ment el csak előváladék volt. Május3. án múlt el a menzeszem. Ez május 22 én történt. Lehetek terhes? Beszedjek esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
már csak 1 napom van
2008. máj. 24. 15:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy tönkretesz!Engem teljesen rendberakott,azóta már napra pontosan jön meg,elötte meg akkor jött amikor kedve támadt....hááát a 21 napban avgy szóval a peteérés már megtörtént,szal bármi lehet.De minimális az esélye.Én annak idején a mesnstruációm első napján voltam,és lecsúszott a gumi,de a doki szerint jobb félni mint megijjedni.De ezt te tudod!Vagy Rigesoftot(nekem az volt)vagy Escapellét fogsz kapni.

Sok szerencsét.-és máskor védekezzetek!!!!

2008. máj. 24. 17:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem azért nem lettél terhes mert ügyik voltatok... íygaz előttem szólonak mondva. A tabletta hatása. Ugyan így volt nálam is. 1 évig semmi védekezés és abbahagytam a tablettát pedig, azthittük nem lehetek terhes. De aztán mégis. Esemény utáni tablettát mindenképp!
2008. máj. 25. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!