Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha bakteriális fertőzésem van...

Ha bakteriális fertőzésem van és úgy vagyok együtt a barátommal és ezt ő elkapja tőle akkor arra jó a canesten? Mert tudtommal az csak gombára jó

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
a legjobb ha a canesten kombit használod, három nap hüvelykúp addig ne éljetek nemi életet és ö is használja a canesten krémet. neki is használni fog, de várjatok mig a tünetek megszünnek, különben soha nem fogtok kigyógyulni a fertözésböl. megéri pár napot esetleg egy hetet várni!!!
2009. ápr. 20. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy bakteriális fertőzésre antibiotikumot adnak, nem canestent. Szerintem ilyenkor jobb, ha a gyógyulásig szünet van, vagy pedig óvszert használtok. Férfiaknál gombás fertőzés hordozása gyakoribb, bakteriális viszont prosztatagyulladást tud okozni, ezért jó kezelni.

Általában egyébként ugyanazzal az antibiotikummal szokták kezelni a férfit, mint amit a nő kap az ilyen bakteriális fertőzésre, de a nőgyógyásztól érdemes megérdeklődni, hogy partner is szedje -e a felírt gyógyszert.

2009. ápr. 20. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
A Canesten nem jó a baktériumra!!! Ne használd, mert többet ártasz vele, mint használsz. Irány a doki, aki felír valamit.
2009. ápr. 20. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy bakteriális fertőzésed van? (Ha voltál orvosnál, gondolom nem kérdeznél a Canestenről, mert kaptál volna rá antibiotikumot.)

Igazuk van az előttem szólóknak, bakteriális fertőzést csakis antibiotikummal lehet gyógyítani, ahhoz viszont el kell menned orvoshoz és nagy valószínűséggel a párodat is kezelni kellene. Közben tilos a szexuális együttlét, mert oda-vissza fertőzhetitek egymást, a bakteriális fertőzést meg elég makacs....

2009. ápr. 20. 15:34
 5/5 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál és kúpot írt fel de azt mondta van egy kis baci is és h a páromat canestennel kezeljem
2009. ápr. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!