Külföldre? Egy pici gyerekkel? Hogyan?
www.euwork.hu
van olyan angliai hely, ahol még nyelvtudás sem kell. Ismerősömék 1,5 éve vannak kint, 2 éves volt akkor a lányuk, azóta ő már nappali foglalkoztatóba jár, ketten dolgoznak, minimálbért keresnek és nem kell nekik megnézni mire költik az utolsó pennyjüket 30-án... ehhez azonban olyan szemlélet kell, ami nagyon sok magyarban nincs meg. Röghöz kötött nép vagyunk.
Én már 3 éve mondom a férjemnek, hogy lépjünk le. Mert én sem bírom ezt már itt. Most megint kevesebb lett a pénz, az árak az adó meg az egekbe. Lassan tényleg ott tartunk, hogy a megélhetéshez kevés az éhenhaláshoz meg sok.
Nekünk van egy 5,5 éves és egy 2,5 hónapos picink. Nekem nem kéne kétszer mondani, csak az a baj, hogy hiába van nyelvvizsgám, nem használtam a nyelvet már ezer éve, és szinte meg se tudok szólalni, férjem szintén. Nem akarok itt maradni, utálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!