Hogy telik a szilveszter a gyerekkel/gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Fent marad ma tovább, hogy érezze picit különlegesebb a nap? Vagy alszik időben, ti meg Apával "minibuliztok" kicsit? (nálunk az utóbbi:)) BUÉK!2011. dec. 31. 20:06
11/17 anonim válasza:
2 évesünk semmit nem vett észre, csak a durrogásokra figyelt fel. A nagy buliban. Mi kicsit netezünk, iszogatunk, romantikázunk... aztán megint... ;-) aztán alvás.
12/17 anonim válasza:
3 éves és 15 hós is alszik már fél 9 óta. Én egyszer màr bealudtam sterintem mindjárt kidőlök. Apa tv-t néz kint meg durrogtatnak ezerrel. B.u.é.k!
13/17 anonim válasza:
Vendégeink vannak.A kétévesem alszik, a vendégkislány (3 éves) és anyukája szintén, apák iszogatnak, beszélgetnek.Én is aludnék, de a 33 hetes pocaklakóm folyton bulizik.Lehet, hogy hajnalban hagyja csak abba.
B.ú.é.k. minden anyukának és babájának!
14/17 anonim válasza:
A mi szilveszterünk nem volt valami vidám.:( A kisfiamat (2 éves) reggel magas láz miatt az ügyeletre kellett vinni, kiderült hogy egy sima kis náthából tüszős mandulagyulladása lett, pedig előtte két nappal jártunk a gyerekorvosnál is. Mivel nem eszik, így két óránként kelteni kellett, hogy legalább igyon, így éjfélkor egy kis gyerekpezsgőt megivott velünk. Aztán az ablakban megleste a tűzijátékozást, amit a szomszédok csináltak, ettől sokkal jobb kedve lett, tátott szájjal nézte és sikongatott örömében, legalább a nap vége jobb lett ettől, hogy láttam jobban van.
16/17 A kérdező kommentje:
óóó:( nagyon édes lehetett, ahogy szájtátva nézte a tüzit:) Jobbulást neki!
2012. jan. 1. 21:23
17/17 anonim válasza:
Köszönöm szépen! Kedvesek vagytok. :)
Már javulgat, de lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!