Hogy telik a szilveszter a gyerekkel/gyerekekkel?
nem marad fent tovább,szeptemberben volt két éves.délután ötkor átmentünk a szomszédba,velünk egy korosztály (33 vagyok,ők negyvenes elején járnak és már felnőtt gyerekeik vannak),ott voltunk hétig.aztán hazajöttünk,szokásos időben fürdés,aztán nemrég fektettem le,ahogy szoktuk.mi nemsoká megyünk vissza,viszünk babyőrt.panelban lakunk,csak kilépünk az ajtón,és ott van a szomszéd ajtaja,tehát ha felébredne a durrogtatásra,amit remélek,hogy nem fog,hamar hazaérek.
ittunk meg még iszunk jófajta pálinkát,szomszédasszony csinált fini szendvicseket,és malacot sütöttem, eszegetünk, iszogatunk,dumálunk.én reggel hétre megyek dolgozni,úgyhogy nem lesz nagy ereszd el a hajam
Tavaly 15 hónapos volt a lányom és én 34 hetes terhes, anyukáméknál szilvesztereztünk. A lányom a szokott időben lefeküdt és reggelig aludt szokás szerint.
Idén 27 hónapos a nagy, a kicsi 10 hónapos, már mind a kettő alszik, mi meg vagy megvárjuk az éjfélt, vagy kidőlünk, de itthon leszünk. Max ha fent leszünk, anyukámék (szemben laknak) átjönnek koccintani ha ők sem alszanak addig.
Minibulis verzio.
En szemely szerint mar most olyan vagyok, mint a mosott kaka, negy napja fogfajastol szenvedek, a dokim nem tudott fogadni az unnepek miatt, szoval alig aludtam az elmult par napban, ha igen, akkor valamelyik gyerek ebresztett. A jart erom nincs, igy nem is mennenk sehova.
A ferjem konkretan dolgozik, majd 10 korul fog hazaerni.
Asszem nem ez lesz a legdurvabb szilveszteri bulink. :D
A gyerekeket most raktam le aludni, lepihenek mellejuk, amig a ferjem hazajon, utana iszogatunk forralt bort, eszunk sutit, beszelgetunk, talan filmezunk, ejfelkor bontunk pezsgot es probalunk addig nem elaludni.
De azert BUEK mindenkinek. :)
2,5 éves, nem marad fent, mert nem bírna.
De majd kiderül.
Még az is lehet hogy mi sem birunk fent maradni. Én 38 hetes terhes vagyok, mostanában éjjel nem alszom nappal meg elájulok már este 7-8 körül. Csoda hogy még most ébren vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!