Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, engeditek petárdázni...

Szülők, engeditek petárdázni a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Vettetek neki petárdát, vagy hagytátok, hogy ő szerezzen valahonnan? Esetleg magatok is használjátok?

Mit gondoltok általában a petárdáról? Milyen durva esetekről tudtok?

2011. dec. 31. 17:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

A kisbabám alig aludt, mert bizonyos népségek itt petárdáztak az utcán... Ezeknek hol voltak a szüleik? Honnan szereztek petárdát? :/

Nem, nem, és nem!!!

2012. jan. 1. 12:48
 22/25 anonim ***** válasza:
39%
Én nem engedném. Megpróbálnám elmagyarázni nekik, hogy oké, hogy robban, és az érdekes, de semmi értelme nincs, veszélyes másokra nézve és zavaró is (főleg a kutyákra, macskákra)... remélem, ha lesz majd gyerekem, akkor megérti, hogy nem érdemes ilyen hülyeségekkel szórakozni.
2012. jan. 1. 15:48
 23/25 lotafrida válasza:
0%
Nem engedném, veszélyesnek és hülyeségnek tartom.
2012. jan. 4. 15:46
 24/25 vyrob válasza:
szülők az ötleteitek nem mindig jók igy mondjátok hogy elmagyarázátok a gyerekeiteknek nem jó veszélyes állatok riogatása kéz leszakadás ugyan ezeket magyarázta anyám is nekem és mondta hogy aranyos vagyok hogy megértettem hát nem igy volt 1 két honap alatt nagyon felkeltette az érdeklődésemet mert anyám anyit magyarázott róla hogy ne csináljam st pedig valószinüleg soha eszembe se jutott a petárda korábban nem is érdekelt. de ez arra kéztetett hogy rá egy honappal mégis beszerezzem a piacról a petárdát ráldásul 200 at és emelet a használat is megvalósult viszonylag elég hamar de én ugy használtam ahogy kelett mégha a szülő a használatát nem magyarázta el. titokban persze csináltam ugy hogy ezt végig kéne gondolni szerintem még is elkéne magyarárzi a gyerekeiteknek a petárda rendes használatát és hogy hogy néz ki a valóságban mert ez nem elég hogy ne használd kisfiam mert tilos nálam ez nem vált be ez vonzott a használatához is.ja és nem veszélyes csak érteni kell hozzá amit a média mond az hazugság szerintem ti nemlátatok még közelről petárdát ezért hisztek a médiának.pedig nem kéne :D
2013. szept. 2. 23:54
 25/25 vyrob válasza:
ja és ha lessz gyerekem el fogom mondani neki mi a petárda közösen ki foglyuk probálni és megmondom neki szabályokat tartsa be ott robantgasson ahol nincsenek emberek ne ilyeszen vele meg embereket kutyákat stb és nem azt fogom neki tanitani kisfiam ez egy robbanó eszköz aminek a használatáért meglincselnek vagy megruháznak érte.hanem hogy kulturált használat mellett szorakozást is nyujt remélem aranyos lessz majd és megérti
2013. szept. 3. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!