Fél évvel szülés után dundik vagytok még?
Gyakran olvasom, hogy már pár héttel a szülés után a régi súlyuknál vannak egyesek. Úgy irígylem őket!
A rendelőben azt mondta nekem egy sovány anyuka (akit mellesleg megdícsértem hogy milyen csini), hogy nem kellett volna annyit enni terhesen, és akkor most nem lennék én sem dundi. Hát ez egy kicsit szarul esett...
Ti hogy álltok dundiság ügyben?
4 hetes volt a babám, amikor olyan voltam mint terhesség előtt. Visszafogytam, amit felhiztam, de most lassan már visszajött, ami a terhesség alatt is. Szóval engem nem érdekel mások véleménye,mert az a lényeg, hogy a lányom még mindig szopizik. Majd, ha nem kellek már neki, akkor ráérek fittnesezni.
Üdv. 14 hónapos nagylány anyuja
Hát, legalább csinos legyen, ha már ekkora bunkó szegény!
Egyébként én kilenc hónapja szültem, 30 kilót híztam (58-ról). Bevallom, fogalmam sincs hány kiló vagyok most, de a jelenlegi nadrágomnak egy szára akkora, mint a terhesség előtti gatyáim egészben, úgyh' képzelheted. Érdekes egyébként, h' azt hiszi mindenki, h' az ember kontroll nélkül fal a terhesség alatt, és azért hízik meg. Pedig nekem például csak annyi volt, h' abbahagytam az aktív sportolást (muszáj volt), és néha ettem olyasmit (süti, tészta), amit korábban soha. Nem bántam meg egy falatot sem, és le fogom dolgozni. A szoptatás alatt egy gramm nem ment le, pedig erősen reménykedtem, de amióta befejeztem (kb. három hete), eléggé látványos a változás. Igaz, most már rendesen edzhetek, mert eddig nem mertem komolyabban a tej miatt. Szóval ne lombozzon le a dolog, leszel Te is karcsú, ha eljön az ideje. Addig is óvakodj az ilyen macáktól! :D
Szia!
En 7 honapja szultem, de a sulyom ugyanannyi mint terhessegem elott.
Sosem voltam hizekony alkat, szerencses geneket orokoltem, pedig nem eszem keveset. Terhessegem alatt 12 kg-ot hiztam, 3.5 kg volt a babam. Szules utan csak a pocim maradt meg, aztan par het alatt az is szepen visszahuzodott, pedig semmit nem tettem erte. Nem is lett volna ra idom, nincs segitsegem.
Szoval en mazlista dog vagyok, sokan mondtak mar. :) Persze voltak olyanok is akik megszoltak hogy biztos nem eszem eleget mert szedtem fel 30 kilot. Pedig nem igy volt de en nem fogok idegeneknek magyarazkodni, te se tedd. Aki ismer az tudja hogy milyen vagyok.
Lenyeg a lenyeg, ne foglalkozz vele, lehet hogy o masban nem olyan szerencses. :)
kimaradt egy nem.
"nem szedtem fel 30 kilot"
a mazlista dog voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!