Szülés előtt álló kismamák ti is ilyen idegsokkosok vagytok?
Szintén 37 hetes vagyok.
Ma reggel fél ötkor már talpon voltam, hatvanadszorra is átpakoltam a kórházi csomagot, majd mivel párom tegnap hozott egy csomó almát, kitaláltam, hogy almalevest csinálok, meg rakok el kompótot. Összeszedegettem fejben, hogy akkor mit is kell hoznom a boltból, és 8-kor elindultam a Profiba, mert ott tudok kajajeggyel is fizetni (kb. 15-20 perces séta).
Nem sokkal később üvöltve-zokogva ébresztettem telefonon a párom, hogy azonnali hatállyal rúgja ki magát az ágyból és legyen szíves piszok gyorsan elsöpörni értem, mert gyűlölöm az egész világot, de legfőképp a Profi marketet, amiért még az is luxus nekik, hogy a kib.szott leárazott kólákat elérhető magasságba rakják, és nekem 9 hónapos terhesen is egy ikeás bútorösszerakó tehetségével és egy falmászó profizmusával kell rendelkeznem ahhoz, hogy normál állapotú üveghez jussak, viszont a tetves szatyraikat meg 40 Ft-ért hajlandóak csak árulni. Párom elindult értem, én meg mondtam, hogy útközben találkozzunk, mert nem fogok ott cidrizni, amíg odaér.
Szegényt egész úton szidtam-szapultam, pedig 10 perc alatt ott volt értem, ébredéssel, öltözéssel együtt. :)
Szóval nyugi, idegzsába nálunk is bejátszik, olykor látom párom szemén, hogy csak félve mer közelíteni, tartva a reakciómtól! :D
Pedig igyekszem visszafogni magam. ;)
Sziasztok!
Hát az én napom se jobb ma.. pedig csak 17 hetes vagyok.
Van egy két éves kisfiam, akit két percre nem ehet egyedül hagyni. Beraktam a kenyeret sütni a gépbe és, amíg elmentem wc-re a kisfiam egy nagy kanál kakaót szórt a kenyér tésztába. Pedig 2 percnél tovább nem volt egyedül, csak ügyesen odatolta a konyhapulthoz a széket és felmászott. Nagyon ideges lettem és elsírtam magam.
Mire lenyugodtam és lefektettem a délutáni alvásra a gyereket, felhívtam a férjem, hogy kicsit érezzen velem és nyugtasson meg. Elmeséltem neki, hogy mi történt és az volt a válasza, hogy a gyerek az nem hibás csak én, mert miért hagyom egyedül, meg miért hagyom elérhető helyen a gépet, mag a kakaót. Kérdezem én a gépet miközben megy rakjam be a szekrénybe? vagy a kakaót az üveges edényből a szekrényből lakatoljam le? 1,5 órája bőgök, mert elegem van és nem bírok megnyugodni. Rányomtam a telefont, majd visszahívott, hogy majd ha lenyugodtam beszélünk. Reggel 7 kor elmentem vérvételre 1,5 órát sorban álltam, majd egész délelőtt a konyhát takarítottam, hogy megfeleljek az uraságnak, mint rendes feleség. Friss kenyeret sütök, mert tudom, hogy szereti....
húúú csajok, azt hittem, hogy csak én őrültem meg teljesen....
27 hetes vagyok, van egy 3 éves tündéri jó kisfiam,de komolyan mondom minden nap csinál valamit ami miatt a sírógörcs kerülget, és amire másnap ha visszagondolok, rájövök, hogy tök apróság volt és ronggyá üvöltöttem érte a számat.
Olyan lelkiismeretfurdalásom van, egyszerűen nem ismerek magamra, vagy 1 mp alatt robbanok, mint a bomba, vagy bőgök.
Persze mindig megfogadom, hogy most türelmes leszek, aztán mégis szakad a cérna.
Már alig várom, hogy január legyen, mert ezek a hormonok tiszta dilist csinálnak belőlem, holott abszolút nem vagyok ilyen.:O
Mindenkinek kitartást!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!