Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok kisgyereke...

Miért van ilyen sok kisgyerekes társkereső anya?

Figyelt kérdés

Böngészem a társkereső oldalakat, és égnek áll a hajam. Minden második lánynak gyereke van, a képen sokszor csecsemővel(!) láthatóak. Megértem, hogy szorult helyzetben vannak, és szükségük lenne egy apára a gyerek számára, de... egy-két évvel ezelőtt még volt mellettük egy férfi, és gondolom a gyerkőc sem csak úgy véletlenül csusszant be.

Én csak úgy tudnék gyereket vállalni, ha biztos lennék benne, hogy ez az a nő, akivel szeretnék a következő 60-70 évben élni, illetve mellette meghalni.

Lehetséges, hogy sokan ennyire nem gondolják át az életüket? Ennyire nem ismernék a párjukat abban a pillanatban, amikor megfogan az utód? Miről beszélgethetnek, amikor éppen nem az ágyban vannak?

2011. dec. 27. 19:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ha újra elolvasod a feltett kérdésed,Te is rájössz,hogy nagyon általánosítva tetted fel a kérdést!
2011. dec. 29. 22:07
 32/38 anonim ***** válasza:
80%

Nekem volt egy férjem, akitől született 2 gyerek. A kicsi fél éves volt, mikor apuci talált magának egy másik nőt. Elment, azóta se láttuk, ennek már 14 éve. 5 és fél évvel ezelött megismertem egy pasit, akivel nagyon megszerettük egymást, és a gyerekeimet is sajátjaként nevelte. Idén augusztusban megszületett várva-várt közös gyermekünk. Erre ez a kedves, tökéletes apuka december 1.-én úgy döntött, hogy elhagy minket. Nem magyarázta meg, hogy miért. Én ismertem őt, legalábbis azt hittem. Most egyedülálló anyuka lettem ismét. Nem értem, hogy ezért én miért-ne kereshetnék esetleg párt magamnak? Az más lapra tartozik, hogy az életben nem akarok közel kerülni egy pasihoz se!

Egyébként a társkereső oldalakon nem kötelező minden nővel foglalkozni. Főleg, ha az adatlapján is megemlíti. Lehet tovább keresgélni.

Volt olyan ismerősöm, aki letagadta a gyerekeit a pasik előtt. Ez talán jobb megoldás?

2011. dec. 30. 15:26
 33/38 A kérdező kommentje:

"Nem értem, hogy ezért én miért-ne kereshetnék esetleg párt magamnak?"

Nyugodtan kereshetsz, nincs is vele semmi baj. Sok sikert kívánok hozzá!

"Egyébként a társkereső oldalakon nem kötelező minden nővel foglalkozni. Főleg, ha az adatlapján is megemlíti. Lehet tovább keresgélni."

Erről van szó. Én is így teszek. Csupán megdöbbentő a kisgyerekkel egyedül maradtak óriási aránya a társkeresők között, ezért is indítottam a kérdést.

2011. dec. 30. 16:05
 34/38 anonim ***** válasza:
72%

"Csupán megdöbbentő a kisgyerekkel egyedül maradtak óriási aránya a társkeresők között, ezért is indítottam a kérdést."

Én csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy nem mindig csak a nő hibája, ha egyedül marad a gyerekkel. Persze, biztos a nőnek is van benne része, és természetesen én sem vagyok tökéletes, de sajnos nagyon sok pasi van (és itt nem általánosítani akarok, bár én kettőt is kifogtam közülük), akit nem érdekel, hogy hány gyereket szór szét a világban.

2011. dec. 30. 18:46
 35/38 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm, ezzel én is tisztában vagyok (mint azt a 22. és 26. számú megjegyzéseimben is olvashatod, ha visszanézel). Az ilyen férfiakról (a pasi szót bevallom őszintén, nem szeretem, kissé degradáló a csengése) nekem is az a véleményem, hogy felelőtlenek, bár szerintem az ilyesmi kellő odafigyeléssel kiismerhető egy kapcsolatban. Persze nyilván mindenki másként éli meg, és éppen arra lennék kíváncsi, hogy sokan miért nem jönnek/jövünk rá mindjárt az elején, hogy a párunk nem nyílt lapokkal játszik, illetve, hogy maga sem tudja, mit akar.
2011. dec. 30. 19:11
 36/38 anonim ***** válasza:

Hát a "pasi" szóért elnézést kérek mindenkitől, tényleg degradáló, de én ezt azokra írtam, akik megérdemlik. Tényleg nem általánosítani akartam. Vannak férfiak, akiket meg lehet becsülni, bár sajnos én nem sok ilyet ismerek.

Azt, hogy miért nem jövünk rá az elején, vagy legalább az idő múlásával, hogy valaki mennyire megbízhatatlan? Nem tudom. Talán túl jól játsszák a szerepüket. Én soha nem értettem, és szerintem nem is fogom megérteni, hogy ez miért jó valakinek. Bár tudhatnám!

Most az ilyen emberek miatt tartok ott, hogy soha senkiben nem fogok megbízni, még abban sem, aki esetleg megérdemelné. És mások szemében ezért én leszek a rossz.

2011. dec. 31. 07:19
 37/38 anonim válasza:
Félrelépő apukák..hmm.. Igen sok ilyen van, általában ez az alapsztori.De ne felejtsük el azokat a nőket sem, akik fiatalkori hóbortjukban senkire sem hallgatnak (szülőkre sem) és szülnek minden bunkedli tájparasztnak, rézbőrűnek. Az akkori "jófej" (egyébként életképtelen), domináns idiótát később szégyenlik. Nem ritka manapság azon nők száma, akiket azért raknak ki gyerekestül, mert kiderül nem a párjuktól van a gyerek... Nem ritka a DNS vizsgálat. Ők is azt mesélik a társkeresőkön, hogy mekkora szemét volt az apuka. Csak úgy mint régen, most is sok a "vörösboroskóla" mellett fogant gyerekek, aki discozás után fogan egy szaros Golf 2-es hátsóülésén... Környezetemben nem 1 olyanról tudok, ahol, azért kellett csinosabb gyerekes anyukától "megszabadulni", mert akárhova ment dolgozni, mindig összeszűrte a levet valakivel.. Szóval EZÉRT is van rengeteg gyerekes anyuka a társkeresőkön. :) 39 éves pasi vagyok, nem levegőbe beszélek. ;-)
2016. márc. 30. 07:30
 38/38 anonim ***** válasza:

Erre csak azt mondanám, h van egy 19hónapos lányom, nem tudom, h fogok e társat keresni, de nem kizárt. És miert? Mert a kedves apuka úgy dontott, h o megse szeret...neki mas kell..aztan lelépett,nem szó szerint, gyereket tamogatja. 6évig éltunk egyutt.. a lényeg. Nem egy ilyen esettel talalkozok manapság. A pasik rajonnek, h a gyerek igen is nagy munka..hiaba nem ok nevelik, h mas gyerektelen nok izgalmasabbak stb. Sajnos nem a nők dontenek úgy, h egyedul maradnak sok esetbel mi lassan 1eve mentunk kulon, en eddig próbaltam ezt helyre hozni..de semmi.. kesz nem szeret, masokkal randizik..nos akkor most mit tegyek? Ne legyen tobbe senkim?vagy legyen? Alapból en ket babat akartam, mar ez is nagyon zavaró, hogy most mas apatol? Jobban orultem volna, ha megvan a masodik baba is, mert talan ezutan csak lazabb kapcsolatot keresnek.. mert ezt nem tudom, h túlélnem e újra.. de így bennem van, h mi van ha lehetne rendes csaladom? De mi van ha a lányomnak nem tenne jót?

Hidd el van elég bajuk a tarskereso anyáknak, nem azet teszik, mert idiotak, meg felelotlenek.. persze a nagyja..

2017. máj. 18. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!