Ha nem tudom, hogy mit akarok, hogyan jöjjek rá?
Ha fogalmam nincs, mit akarok, mit szeretnék, mihez kezdenék magammal, mi érdekel, akkor ezt hogy derítsem ki? Igen, önismeret, de ha nincs, hogy csináljam meg magam, hogy legyen?
a könyvolvasás nem jött be ...eddig...36 évig
lassan kéne visszamenjek dolgozni, de nem tudom,hogy hogyan kezdjek hozzá rendbe tenni az életem...az életem összes területe egy káosz...lakás, suli, melóhelyről kirúgják az anyukákat közös megegyezéssel stb...azt sem tudom már,hogy mi akarok..de így hogyan rakjam rendbe magam, az életem, a családom, a környezetem?
Éppen ezért léptem be egy alapítványhoz.
Legalább azt tudom mit nem akarok.
Különben jó a társaság, nagy a motiváló erő.
Szia-szia!!!
Én is ugyanebben cipőben járok!!
Csak azt tudom, hogy olyan munkát szeretnék,
-- ahol én vagyok a fönök, vagy önállóan dolgozhatok, tehát a magam ura vagyok.
--amit szeretek és élvezek csinálni
--amit JÓL tudok csinálni, sikerre tudom vinni és hasznosnak érzem magam
De hogy ez a valami mi???? Na azt kellene már csak kideríteni....
Szia! Azért vannak „jelek”, amikre ha figyelsz, szűkül azoknak a dolgoknak a köre, amiket szívesen csinálnál. Pl. szeretsz-e emberek közt lenni, velük foglalkozni, vagy sem; képes vagy nagyfokú koncentrációra egy dolgot illetően, vagy inkább folyton „pörögnél”, gyors döntéseket hoznál; szívesen ülsz egy irodában álló nap, vagy inkább jönnél-mennél folyton…? Van bármi, ami szeretsz csinálni? Akár valami triviális, mondjuk, hogy szeretsz főzni, kertészkedni, kifejezetten rendszerető vagy, szívesen szervezel programokat… rengeteg féle lehetőség van, a gasztrobloggertől az organikus növénytermesztésen át programszervezésig. Tudom, persze, könnyű ezt mondani, de saját tapasztalatom az, hogy a „legsnasszabbnak” tűnő kedvelt tevékenység is lehet a hivatásod végül (én mindig imádtam olvasni, ami ugye, nem egy túl egyedi dolog, és végül most könyvek készítésével foglalkozom, és imádom, pedig az eredeti szakmám tök más).
Szerintem sosem késő új dolgokba kezdeni, és már az is szuper, hogy van rá igényed, hogy megtaláld, mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!