Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kapcsolatodban mennyi idő...

A kapcsolatodban mennyi idő telt el mire közös gyereket terveztetek?

Figyelt kérdés
kor is jöhet.
2011. dec. 17. 14:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Mi fél éve vagyunk együtt a párommal,és úgyanannyi ideje élünk együtt..(de ez egy hosszú siker töténet)

Mi már most beszélgettünk a babáról...

természetesen be is vállalnánk ha megfelelőek lennének az anyagi körülmények.

én 19/L a párom 22/F

én nem érzem korainak.

2011. dec. 17. 17:36
 12/29 anonim ***** válasza:
Én 14 párom 19 volt mikor összejöttünk, most várom első gyermekünket! Addig vártunk, amíg szükséges volt, hogy minden meglegyen, saját ház, autó, stb. Páromnak jól kereső munkahely! Most 24 töltöm, mire megszületik! A tervezés régóta ment, csak a körülményekre kellett várni!
2011. dec. 17. 17:46
 13/29 anonim ***** válasza:

Szép történet...:)

kívánom nektek a legjobbakat:)

én beérném azzal is ha albiban laknánk külön,és legalább egyikünknek lenne olyan állása amiből azért már meglehet élni...

2011. dec. 17. 17:53
 14/29 anonim ***** válasza:

Ha nekem szántad (17:46), nagyon szépen köszönöm! Ha esetleg még sem, biztos nagyon örül neki a címzett! :)

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

2011. dec. 17. 18:26
 15/29 anonim ***** válasza:

Igen neked...:)

remélem a mienk is hasonlóan alakul:)

2011. dec. 17. 18:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Neked is kívánom a legjobbakat, csak akarat kérdése az egész, és hinni kell! Pedig mi is a 0-ról indultunk, nem volt egyszerű
2011. dec. 17. 18:53
 17/29 anonim ***** válasza:

Tudom, h nagyon nem az...

mi most a párom szüleinél lakunk...egy hónapja nincs állásunk..úgy volt, h külföldre megyünk de kitolódott az időpont...csak mi akkor már kiléptünk...alkalmi munkákat vállalunk,nehéz így télen, nekem pincér végzettségem van..és még így sem megy..

elvileg januárban megyünk el..és nagyon jó fizetést kapunk,abból már lehet kezdeni...:)

ez a baba téma meg inkább engem izgat..imádom a gyerekeket, és szeretnék már saját picit..

a párom úgy van vele esik ahogy puffan...:D

de tudom, h ha szülők..akkor az magamnak és a páromnak...nem a nagyszülőknek...

2011. dec. 17. 18:58
 18/29 anonim ***** válasza:
Ez a leghelyesebb amit tehetsz, mi úgy indultunk, hogy páromat szülei elhagyták a nagyszülők nevelték, már elhunytak! 17 voltam mikor albérletbe mentünk én tanultam, ő dolgozott, sokat nélkülöztünk, majd főiskolára mentem az ösztöndíjam volt neki munkahelye, majd talált egy jobbat, most is ott dolgozik, majd vettünk egy házat, majd egy autót! Most én már nem dolgozom, nincs is hol, meg azt mondta fontosabb a baba egészsége ne menjek dolgozni, most jól keres! Viszonylag jól élünk, és mindent a 0-ról építettünk fel!
2011. dec. 17. 19:02
 19/29 anonim ***** válasza:

Pár hete voltunk együtt, mikor már beszéltünk róla, hogy közös jövőnk van, közös gyerekeink lesznek. 3 hónap után összeköltöztünk, de nem is csoda, hiszen régóta ismertük már egymást (gyerekkorunk óta). Mindig téma volt a gyerek, de nem voltunk rágörcsölve, meg nem próbálkoztunk, hanem úgy voltunk vele, hogy jön, amikor akar, sosem védekeztünk. A 2. évfordulónk előtt 1 hónappal tudtam meg, hogy pocakban van a "trónörökös". Azóta már 2 éves, szeretnénk tesót neki, de majd ő is akkor jön, amikor szeretne...

Én most 29, párom 34.

2011. dec. 17. 19:20
 20/29 anonim ***** válasza:
Tudtuk, hogy szeretnénk gyereket, de nem akartuk elsietni. 3 év után házasság, majd rá 3 évre született meg a gyermekünk. 28/N 29/F
2011. dec. 17. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!