Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekeknek szánt ajándékot...

A gyerekeknek szánt ajándékot ki hogyan veszi meg?

Figyelt kérdés

Egyszerűen senki se vállalja a kicsiket amíg elmegyek vásárolni. Igen sok mindent kéne beszerezni, ha nagyon akarom akkor a felnőttek ajándékát velük még meg tudnám oldani, na de az övéket hogyan? Így is karácsonyfa leszek:D

Mert látják, hogy megveszem, akkor az szeretnék megnézni, de nem lehet, nagy méretre amit szánok nekik, nincs kocsink...

És akárhonnan nézem már így is elkéstem a vásárlással...

2011. dec. 16. 13:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Apróságot simán megveszem velük (16 hós illetve hároméves), amíg nézegetnek valamit, odasúgom az eladónak, mit varázsoljon be villámgyorsan egy nem átlátszó szatyorba, táskába. Mindig segítenek. :-)

Ha méretileg nagyobb a dolog, akkor megkérem, tegyék félre, míg xy érte megy (férj, barátnő, szomszéd, bárki). Bármelyik jó ismerőst simán meg lehet kérni, hogy itt a pénz, ezt meg ezt a dolgot kellene innen és innen elhozni.

Amúgy meg pont most, karácsony előtt egy csomó webáruházban ingyenes házhozszállítás van és kizárt, hogy valami ne érjen ide az ünnepig, általában 1-2 munkanap a szállítási határidő.

2011. dec. 16. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát szerencsére nekem írtó jó fej férjem van, segít mindenben, de így is,sokkal olcsóbban jöttünk ki,hogy neten rendeltem meg a játékokat. Bár még a lányom csak 13 hónapos, simán meg lehetett volna vele is venni,csak legalább 5 boltot kellett volna végigjárni,mire mindent beszerzünk.

Nézd meg a tulli.hu

jateknet.hu---nagyon klassz babakonyháik vannak,

fakopancs.hu

Én ezekről szoktam rendelni, nagyon szuperek a játékaik,gyorsak,és még soha nem csalódtam:)

2011. dec. 16. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Vagy teszvesz, ott is árulnak különböző bababoltok új játékokat!!!
2011. dec. 16. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:

No leültem és a Regionál megrendeltem az ajándékokat.

És eddig úgy voltam nem várom a Karácsonyt, de a bébik miatt nekiállok, majd a hangulat is meg lesz. Díszítést kell beszerezni, fát:)

Annyi, hogy egy könyvet szerzek még be, bár azt nem fontos karira( sehány éves kislány)

2011. dec. 16. 15:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem, hogy Köszi mindenkinek.
2011. dec. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!