Már Húsvétra is szokás ajándékot venni a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Egy cser-bere oldalon olvastam, hogy egy rossz körülmények között élő anyuka játékot kér a 4 éves kislányának, hogy ő is kaphasson ajándékot Húsvétra. Az én koromban nem volt ilyen.2010. febr. 22. 16:08
1/22 anonim válasza:
Én 18 éve voltam kisgyerek, már akkor is volt ajándékozás, legalábbis nálunk és a barátaimnál.
2/22 anonim válasza:
mi is kaptunk ajándékot, de nem játékokat, hanem csokit, mint Mikuláskor.
4/22 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok, de már én is kaptam ajándékot gyerekkoromban. Persze nem olyan "nagy" ajándékokat, mint karácsonyra meg szülinapra, de mindig kaptam valami apróságot (és csokit is).
6/22 anonim válasza:
30 éves vagyok és mi mindig kaptunk húsvétra is ajándékot. persze nem annyit mint karácsonyra de valamit mindig.
7/22 anonim válasza:
Én is mindig kaptam. Mondjuk én csak 16 vagyok, de ebből az már levonható, hogy '93-ban is ez volt :D
8/22 anonim válasza:
Én is kaptam, 4 évesen, is, '92 ben.
Sőt pár hónaposan is, ott volt az ajándék, keresztelőm is akkörül volt, éés látom a nyuszi ajándékát magam mellett.
AMúgy meg ez szerintem vallás kérdése, hogy melyikben a KArácsony, és melyikben a Húsvét a nagyobb ünnep. Tehát etől függ, nem évszámtól.
9/22 anonim válasza:
hát n 17 vagyok, de nálunk soha semmi ilyesmi nem volt, sőt, én is le vagyok döbbenve, hogy mostanában mindenhol ezt hallom...
és nem a családom ilyen "zsugori szemét banda", egyetlen ismerősöm sem kapott húsvétra semmit soha...
10/22 anonim válasza:
Húsvétra csak csokitojást meg nyuszit kaptunk.A családunkban ma sem szokás más ajándék,ez csak újabb keletű divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!