Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valóban minimális számú...

Valóban minimális számú karácsonyi ajándékot veszel a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Én megfogadtam, hogy idén tényleg így teszek, de már a nagyszülők is közölték, hogy még vegyek egy-két dolgot a nevükben is. Az egyik oldalt ismerve ők még pluszban vesznek majd egy halom ruhát.
2010. dec. 15. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Én inkább sok apróbb dolgot veszek. Nálunk most lesz az első karácsony amikor igazán élvezni fogja hogy széttépheti a csomagokat és benne ott a sok ajándék. 18 hónapos.
2010. dec. 15. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Örülj neki hogy annyi mindent kap!
2010. dec. 15. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 21 hónapos a lányom. Megfogadtam hogy nem kap el a vásárlási láz, főleg hogy a mi ajándékunkon kívül kap még anyukáméktól és anyósomtól is. Aztán persze nehéz megállni, de én 2 dolgot vettem neki, nem nagy dolgok, egy kis póni meg egy golyós játék.
2010. dec. 15. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sok apró dolgot vettem a 2,5 éves lányomnak. Mondókás dvd, Anna, Peti könyv, Bogyó és Babóca könyv (most ezek köti le nagyon), gyurmakészlet, és meg van őrülve a beszélő Fúrógépért, az lesz a nagyobb ajándék. Igyekeztem mindent megvenni akciósan, így az összes ajándék kb 10 ezer forint. Nagyiktól egy-egy nagyobb ajándékot kap, de mindenkinek a lelkére kötöttem, hogy azon kívül semmit.
2010. dec. 15. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szám szerint kettőt. Egy thomas kuckót labdákkal, meg egy fa ikeás kalapálós játékot. Ennyi! (Nagyszülők úgyis elhalmozzák mindig mindennel...)
2010. dec. 15. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy ugráló lovat, meg képeskönyvet. 1 éves. Most volt mikulás, aztán szülinapja, most meg karácsony. Nem akarom elhalmozni. Kap 1-2 dolgot még a nagyszülőktől, keresztszülőktől.
2010. dec. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!