Külvilágnak élsz vagy magadnak?
NEM CSÁMCSOGOK RAJTA ÉS ABSZOLÚT NEM IS ÉRDEKEL MINDEZ, EGYSZERŰEN CSAK SZERETNÉM MEGÉRTENI, HOGY MIÉRT CSINÁLJÁK.
ENNYI. SZABADIDŐM PEDIG NUKU.
hát ez elég összetett kérdés.
fent vagyok facebook-on, mert van olyan ismerősöm aki pl. Miskolcra ment férjhez és vele esténként néha chatelünk. Szeretem tudni mi van vele és ez kölcsönös. Ráadásul nem is olyan pénztárcakiller megoldás mint pl a telefon.:)
Részemről csak olyan embereket jelölök be / igazolok vissza,akikkel beszélgettem már. Olyat nem szoktam, aki pl.bejelöl,mert a gimiben látta a tablóképemet (volt már erre is jó pár példa,más közös pontunk ugyanis nincs).
Ami a halálom,az anyuka akinek a profilképe a gyereke büfizés után-alatt-előtt, pelenkázás tartalommal együtt 14szögből, magamról információban hónapokra levonva fogak száma, aktuális súly és kimondott szavak. Ezek akármilyen jó ismerősök irány a törlés gomb, mert taszító, gusztustalan, fárasztó számomra és mások számára is. Senkit nem érdekel, mivel a kedves anyukával/apukával akarjuk tartani a kapcsolatot (jobb esetben vele jártunk egy osztályba stb.) nem pedig egy kölyökkel.
Egy szó mint száz mindenki maga dönti el, hoyg mire és mennyire nyíltan használja a közösségi oldalakat. Azért azzal nem árt vigyázni,mekkora támadási felületet tudnak adni...
Nem ertek egyet veled, miert baj, ha megosztom, h bovul a csalad pl??? Ez nekem orom, es szeretnem tudtani mindenkivel, aki fontos szamomra ( csak azt jelolok be illetve fogadom a jeloleset, aki valoban fontos, es nem pl nagyon tavoli ismeros). Tobbek kozott ezert is vannak ezek a kozossegi oldalak. Te minek jarsz fel ide, ha nem ilyeneket osztasz meg, illetve nem ilyeneket nezel, olvasol? Mellesleg en is kulfoldon elek, otthoniak allandoan beszamolot, kepeket kernek, es nekem konkretan egyszerubb ide feltenni a kepeket, mint kulon kulon emailben kuldozgetni.
A kerdesedet pedig tenyleg nem jol fogalmaztad, amig nem neztem meg konkretan mire gondolsz, en is arra gondoltam, h pl masoknak valo megfelelesrol van szo.
A legfontoabb: nem vagyunk egyformak, nemelyikunknek egy termeszetes, masoknak nem, ebben semmi baj nincs.
Egyetértek veled. Régen rajta voltam egy közösségi oldalon (az elején az iwiw-en, amikor még olyan nagy sláger volt) de már rég töröltettem magam. Azóta egyen sem.
Van gyerekem, és külföldön élek. (Jéé és mégsem osztok meg semmit!)
Nekem időm sincs ilyesmire, hogy beszámolót írogassak magamról, szerintem más módja is van, hogy a barátokkal tartsuk a kapcsolatot. Mi skype-on szoktunk tartani a kapcsolatot, ott személyesen tudunk beszélni, és tudok képeket is küldeni.
Hülyeségnek tartom, amikor boldog-boldogtalan bejelölget ismerősnek, az is akivel az általános iskolában kétszer beszéltem. És most az nézegesse a gyerekem képeit? Minek?
Lehet lepontozni.
Ha csak 30 baratot, rokont, ismerost veszek, akkor szerinted napi, heti hany orat skypeolnek?? Miert tobb ido kozossegi oldalra feltolteni kepet, mint skypeolni? Mert azt irod, idod sincs kepeket tolteni. Ha en leallnek mindenkivel skypeolni, nem sok mindenre maradna idom. Tobben leirtak, h a kozossegi oldalon csak a kozvetln ismerosoket jelolik be, illetve azok jeloleset fogadjak el. Akkor meg nem nezi mindenki.
Amugy meg amint mar irtam, nem vagyunk egyformak, en elfogadom, h van akinek ez nem jon be. Nekem igen.
A nagybetű az kiabálás?? Időd biztos, mint a tenger... máskülönben nem ilyen haszontalan kérdések merülnének fel benned, és nem azzal töltenéd a "NUKU" szabadidődet, hogy ide jársz vitatkozni, veszekedni ilyen röhejes dolgokon -mint a feltett kérdés :))
Szánalmas amit kérdeztél, ne is haragudj!!!
Nekem pedig a te "válaszod" szánalmas.
Nézd már meg itt a többi kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!