Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Külvilágnak élsz vagy magadnak?

Külvilágnak élsz vagy magadnak?

Figyelt kérdés
Nem értem miért kell megosztani interneten, hogy újabb taggal bővül a család stb...
2011. dec. 16. 09:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%
Én magamnak. Egy darab közösségi oldalon vagyok fenn, de nem töltöttem fel semmilyen képet, sem magamról, sem a gyerekemről. És a youtube-re sem teszek fel semmit.
2011. dec. 16. 09:44
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Mert az emberek örülnek és szeretnék az egész világnak elmondani a boldogságukat,vagy amire/akire büszkék.Nincs ezzel semmi gond.Nem muszály megnézni.

PL:Lehet hogy internetes oldalra te nem töltesz képet, de ismerősöknek ugyanúgy mutogatsz képeket mesélsz a sikereidről, gyerekeidről.

Miért baj ha megosztjuk mással azn örümünket??????

2011. dec. 16. 09:57
 3/19 anonim ***** válasza:
68%

a külvilágnak élni nekem mást jelent.Azt,h görcsösen próbálsz megfelelni az elvárásoknak,tökéleteset mutatni másoknak magadból.

A magamnak élni meg azt,h teszem a dolgom,ahogy én látom jónak,nem érdekel,mások mit szólnak hozzá...

A közösségi oldalaknak meg pont ez a lényege,ami ellen lázadsz...Közösségépítés,kapcsolattartás,esetlegesen olyan emberekkel,akikkel félévente vagy annál is ritkábban tudok találkozni,de érdekel az élete,és őt is az enyém..

Ha téged nem érdekelnek ezek a dolgok, javaslok egy törlés/tiltás gombot és nem kell látnod...

2011. dec. 16. 10:11
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom nincs gyereked.....

Ha lenne, nem tetted volna fel ezt a kérdést.

2011. dec. 16. 10:28
 5/19 A kérdező kommentje:
2011. dec. 16. 10:40
 6/19 A kérdező kommentje:

LAULU ONNESTA: DAL A BOLDOGSÁGRÓL

A boldogság: kincs, te jól tudod azt,

hát a kincsed ne nagyon mutogasd.

A szív igazában nem is örül,

ha sanda szemek veszik körül.

Vár az erdő, menekülj ide, itt

nem lesnek rád elszánt irigyeid.

Boldogságod elrejtik a fák-

Tiéd lehet ott az egész világ..

2011. dec. 16. 11:12
 7/19 A kérdező kommentje:
Két gyerekem van, most jön a harmadik.
2011. dec. 16. 11:12
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
Külföldön élek. Bár a legközelebbi hozzátartozóimmal telefonos kapcsolatban vagyok, még mindig a facebook a legkönnyebb módja annak, hogy tájékoztassam az otthon maradottakat. Engem is érdekel, hogy alakul az ő sorsuk, életük, őket is érdekli az enyém. Nem hiszem, hogy ez olyan rossz lenne.
2011. dec. 16. 11:33
 9/19 A kérdező kommentje:

Én privátban szoktam mindezt elintézni.

Amúgy csak a jó dolgokat osztasz meg ilyen módon, vagy a rosszakat is?

2011. dec. 16. 11:49
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
Ami kiemelendő az életünk történéseiben. Rosszakat is alkalomadtán, nyilván. Soha senki nem panaszkodott még, bár nekik is csak annyit tudnék tanácsolni, mint neked: egy kattintással el lehet érni, hogy ne lásd, amit írok. Ennyi az egész.
2011. dec. 16. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!