Külvilágnak élsz vagy magadnak?
Mert az emberek örülnek és szeretnék az egész világnak elmondani a boldogságukat,vagy amire/akire büszkék.Nincs ezzel semmi gond.Nem muszály megnézni.
PL:Lehet hogy internetes oldalra te nem töltesz képet, de ismerősöknek ugyanúgy mutogatsz képeket mesélsz a sikereidről, gyerekeidről.
Miért baj ha megosztjuk mással azn örümünket??????
a külvilágnak élni nekem mást jelent.Azt,h görcsösen próbálsz megfelelni az elvárásoknak,tökéleteset mutatni másoknak magadból.
A magamnak élni meg azt,h teszem a dolgom,ahogy én látom jónak,nem érdekel,mások mit szólnak hozzá...
A közösségi oldalaknak meg pont ez a lényege,ami ellen lázadsz...Közösségépítés,kapcsolattartás,esetlegesen olyan emberekkel,akikkel félévente vagy annál is ritkábban tudok találkozni,de érdekel az élete,és őt is az enyém..
Ha téged nem érdekelnek ezek a dolgok, javaslok egy törlés/tiltás gombot és nem kell látnod...
Gondolom nincs gyereked.....
Ha lenne, nem tetted volna fel ezt a kérdést.
LAULU ONNESTA: DAL A BOLDOGSÁGRÓL
A boldogság: kincs, te jól tudod azt,
hát a kincsed ne nagyon mutogasd.
A szív igazában nem is örül,
ha sanda szemek veszik körül.
Vár az erdő, menekülj ide, itt
nem lesnek rád elszánt irigyeid.
Boldogságod elrejtik a fák-
Tiéd lehet ott az egész világ..
Én privátban szoktam mindezt elintézni.
Amúgy csak a jó dolgokat osztasz meg ilyen módon, vagy a rosszakat is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!