Kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond. Igaz ez?
Ezt én is meg akartam már kérdezni. Anya mondta ezt először, szóval szerinte igaz. Egy fiatal 2 gyerekes anyuka ismerősöm 2 és 4 éves gyerekekkel azt mondta, hogy nem ér ezzel egyet.
Én még nem tudom de érdekelne. 3 hós a babóm.
Én látok benne reációt, bár még csak 11 hós a lányom.
Minden kornak van sajátossága, ami akkor nehéznek tűnik. Az ember mindig azt hiszi, hogy majd jobb lesz, de nem, mindig valamitől nehezebb lesz.
Forgolódik, nem lehet otthagyni, majd felül de eldől, aztán feleáll és elesik, majd mászik fel mindenre, majd elinudul és pakol mindent.-na mi most itt tartunk. Minden pillanatban tudnom kell, hol van, mit csinál, nem lehet elengedni... :-)
Igen! Az én anyukám is ezt mondogatta valamikor:). Sose értettem, mert ahogy nőttek a gyerekek, úgy éreztem nincs annyi "munka" körülöttük. De....eljött az idő amikor több lett a gond. Kamaszkor, suliválasztás, szerelem, öltözködés, egyetem....majd Ti is rájösztök egyszer, ahogy én is, hogy igaz:D.
Ötven éve élek e Földön, de még nem találkoztam olyannal, aki ezt cáfolta volna. Viszont tehernek sem éreztem soha, csak megállapítottam egyszer, hogy egy kisgyerekkel mennyivel kevesebb a baj. Ennyi....:)
Üdv: Egy boldog nagymama:)
Nekem is 9 éves a nagy, 11 hós a kicsi és bizony a naggyal több a gond. Rendetlen, csúnyán eszik, minden olyan amiről azt godolja egy anyuka, hogy majd, ha megnő milyen szépen fogja csinálni, hát az nem úgy lesz! Nem mos kezet, ha mégis akkor hideg vízzel, nem töröl kezet, nem szappannal.
Ott kell állni a sarkában és lesni minden mozdulatát.
Iskola, délután a haverozás... Nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!