Zkriszti3 kérdése:
Írtok, írtatok naplót a gyereketek fejlődéséről?
Figyelt kérdés
Hasznát vettétek később pl. második gyereknél ? Tanultatok belőle ? Magatoknak vagy gyermeketeknek írtátok ? Felnőtt korában abbahagytátok vagy most is írjátok ?2011. dec. 9. 10:08
11/11 anonim válasza:
Írom kezdettől fogva a naplót. Igazából táplálási naplóként kezdtem el vezetni újszülött korában (hánykor mit és mennyit evett), és abba írtam bele, hogy hány kg, hogy mennyit nőtt, stb. 1 éves koráig írtam táplálási naplóként, abba jegyzeteltem, hogy milyen kaját hogyan vezettem be neki, és minden mozgásfejlődést is - mikor forgott, ült, állt, mászott, indult el, ilyesmiket. Egyben elkezdtem ebbe írogatni a poénos dolgait, a fogacskákat, a szótárat - hogyan kezdett el beszélni, szóval egy komplex könyvet hoztam ki belőle mostanra. 2 éves múlt, most már csak a havi súlyát, cm-re a méretét, betegségeket, a poénos beszólásokat, és az újdonságokat írom bele. De nagyon jó visszanézni, mert pl. anyukám semmire nem emlékszik, hogy mi a tesómmal mit mikor csináltunk először, mi hogy történt nálunk. Nekem így sokkal könnyebb, és ha lesz tesó, biztosan hasznát fogom venni akkor is ennek a könyvnek, illetve a tesónak ugyanilyet fogok vezetni, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!