Az Oláh Szófia Olimpia név hogy tetszik nektek? A párom nem szeretné, ha az ő (Oláh) vezetéknevét kapná a baba. Hanem az enyémet!
Miért nem veszi fel a párod a te neved, és onnantól már (leszámítva a régi ismerősöket, családot) senki meg nem mondja, hogy eredetileg kié volt a név.
Ez így ebben a formában még romák között is kirívóan hangzik, ne haragudj :)))
Én sem voltam sose kibékülve a nevemmel (szláv eredetű), sokáig gondolkoztam, hogy meg is kéne változtatni, aztán kaptam egy szépet a férjemtől.
És, ha csak Oláh Szofi lenne? Vagy az is romás még? :DDD
Annyira nem szeretném, ha az én vezetéknevemet viselné!!! Nem vagyok jóba az apámmal és az ő felöli családdal, így ezért is ragaszkodok ennyire a párom nevéhez!!!!
le lehet pontozni, de az Oláh az egyik leggyakoribb cigány név és semmi szín alatt nem szeretném, ha a gyerekemnek ez lenne a vezetékneve. Abszolút egyetértek a pároddal...
az meg, hogy ki mit gondol, miért érdekel? Nem nekik kell majd elviselni a névvel járó kellemetlenségeket...
amúgy a Szófia Olimpia külön-külön szép nevek, de nem mennek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!