Mással is így megváltozott a főnöke terhesség bejelentés után?
Figyelt kérdés
Még valahogy próbált jópofizni, de többször emlegette, hogy úgy gondolta nem lesz gyerekem.Később már jöttek a beszólások, mert kénytelen volt az üzletet átadni, mert nem tudta volna egyedül csinálni, így bevett valakit, szinte ezért is engem okolt, rápróbált venni, hogy még szülés előtt 4 hónappal írjam alá a közös megegyezéses felmondásomat.3 hós volt a fiam mire a táppénzes papíromat leadta stb.Amíg dolgoztam munkán kívül annyi szívességet tettem, kicsit más hozzáállásra számítottam.2011. dec. 7. 15:02
11/11 anonim válasza:
Nekem is pozitív irányba. Engedett dokihoz, érdeklődött a hogylétünkről, többször rákérdezett, ettem-e eleget. 3 héttel szülés előttig dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!