Mit hozott a mikulás?

Figyelt kérdés

Nálunk elég sok minden volt (mondjuk három helyről: gumicukrok (1kg-os tescos, 2 féle haribo), szeletes és táblás csokik (8 Tibi, 3 Milka, 8 Kinder, 10 tescos twix utánzat), nápolyi félék (4 knoppers, és társai), aszalt gyümölcs (1 cs. füge), 4 pez, mogyoró, mandarin narancs, csokimikulás, 10 müzli szelet +zoknik, kifestők

Ez 4 gyerek (15/l, 13/f, 8/l, 4/f) adagja. Nálunk inkább csak édesség van

2011. dec. 6. 19:17
 1/7 anonim válasza:

Sok csokiiiiiiiiiii.

Fáj a hasam:S

2011. dec. 6. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

mi vettünk a fiunknak 6 matchboxot, de végül csak ötöt kapott meg, mert az egyik létrás tűzoltókocsi és félünk, hogy letöri a létrát. Majd megkapja később.

Ami viszont nagyon nem tetszett, kínunkban szórakoztunk rajta a férjemmel:

1. kapott egy labdát, ami azért gáz, mert épp pár hete száműztem a pirinyó lakásunkból egy nagy labdát a garázsba a nyári játékok közé, mert egyszerűen nem volt helye, erre most kapott egy másikat:S

2. anyósomnak igazán kiélesedett érzéke van a bóvlikhoz, hozott egy nagy, kb. 30 centis rendőrautót, amire még tegnap este rázuttyant a kisfiam és kitörte a kerekét, szóval az az autó szerencsésen már a kukában kezdte a mai napot

3. mindkét nagyitól kapott ezen kívül még két böhöm nagy kisautót (esküszöm, nem látják, mekkora lakásban lakunk és nem férünk el a kisautóktól?! Nem véletlenül hoztunk neki matchboxot:S)

A fenti 3-at mind nagyszülőktől kaptuk, mert soha nem kérdezik meg, hogy mit szeretnénk, vagy minek örülne a kicsi. Hadd ne mondjam, hogy a matchboxokkal aludt el tegnap is meg ma is, a nagyokat csak akkor vette elő, ha a piciket kivettem a kezéből. Mégiscsak mi vagyunk a szülei, látszik, hogy tudjuk, mire van szüksége:)

Ezen kívül kapott még egy pulcsit, édességet, gyümölcsöt

22 hónapos

2011. dec. 6. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:

3 éves és 7 hónapos gyermekeim "termése" mindkét nagyszülőtől, tőlünk, öcséméktől és az oviból:

- nagy tál édesség: Kinder tojás, Kinder csoki, 6 csokimikulás, sok szelet csoki, zizi, szaloncukor hegyek, ....

-4 adventi naptár

-2 zacskó banán

-2 zacskó narancs

-4 üveg bébiétel

-kifestő

-puzzle

-1 plüss mikulásruhás kisegér

-1 rágóka

-szappan a szappanmániás fiamnak

Hétvégén jönnek majd párom tesójáék és a nővéremék. Azt tudni kell, hogy az én részemről egyetlen unokák, tehát szüleim és mindkét tesóm csak az én gyermekeimre költ.

2011. dec. 6. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

- Tőlünk: két mikulásfigura, két szem mandarin (csak annyi fért el a csizmában, a többi a hűtőben figyel), "Mikulás varázsgolyó" - ez valami puffasztott cukormázas izé.

- Anyóstól: szintén két mikulásfigura, de a legvacakabb típusból, szerintem ki fogjuk dobni, csomó mandarin és narancs, ennek örülök

- Szüleimtől: egy mikulásfigura és egy képeskönyv.

Ezen kívül a férjem kapott tőlem banános csokit és Kinder tojást (gyermeteg módon szereti összeszerelni benne a játékot), én meg tőle Francia drazsét és egy csomag kávét.

2011. dec. 6. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a gyerek 19 hónapos, e lemaradt. :)
2011. dec. 6. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:

2 éves 3 hónapos fiú

tőlünk:mágneses rajztábla

szüleim:orvosi táska

anyósék:édesség csomag

keresztszülők:édesség csomag

Dédi:autószállító kamion három autóval

szomszéd házaspár:70 centis platós utánfutós kamion

bölcsi:édesség csomag

2011. dec. 6. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:

ja és én kaptam egy üveg nutellát,a férjem meg egy határidő naplót

utolsó vagyok

2011. dec. 6. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!