Kinek mit hozott a Mikulás? :-)
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 14:26
3/14 anonim válasza:
Hajvasalót, egy fölsőt , édességet..este még kapok valamit:D
13/L
4/14 anonim válasza:
nekem a házunk közelébe se mer jönni :S
tavaly lábonlőttem sörétessel :$
16/F
5/14 anonim válasza:
ucssón de jót röhögtem... xD
szempillaspirált :$
16/L
6/14 M@x válasza:
4db Mighty Beanz-t 3 könyvet meg egy csomó édességet!
(köztük 2 Milkát 1 Toffifit meg 1 nagy Mikulás bon-bont!
8/14 anonim válasza:
reggelre melóhelyre csőtörést,hogy sz*pjon le-.-...ott baszakodtunk seprüvel,lapáttal meg vödörrel:D
De amúgy pénzt,meg 2db édességet oszt hello.elég is
9/14 anonim válasza:
Tavaly a mikulás miatt vettem 56-os bakancsot,aminek hatására megindult a yeti/nagyláb legendája. Reménykedtem benne,hogy majd így több cucc fér bele, sajnos ugyanannyi ajándék jött bele mint azelőtt, csak a hatalmas bakancs mérete miatt még ma sem találtam meg benne, szóval tavaly veszteséggel zárult a mikulás. Idén már olyan bakancsot tettem ki amihez már nadrág is kell, mert nem derékig érő, és bizony reggelre tele is volt valami csokival, bár furcsálltam,hogy becsomagolva nincs, sajnos márcsak a megevése után derült ki, hogy Mikulás nincs, és bizony a kutya sem díszcsomagolásba sz@rik. Szóval idén is deficittel zárult a Mikulás.
10/14 anonim válasza:
Örülj neki,ebben a hidegben legalább kaptál a kutyádtől forrócsokit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!