Hány éves korodig hozott neked a Mikulás csokit?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 17:37
2/24 anonim válasza:
17 vagyok és làttam véletlenül, hogy a mikulàs màr bekészítette anyu szekrényébe a csomagot :D
3/24 anonim válasza:
Még most is, pedig már 41 éves vagyok.A gyerekeimtől mindig kapok valamilyen fini bonbont. :)
4/24 anonim válasza:
Adjunk az elsönek is egy csomagot :).
ne utàlj minket!Nem tehetünk róla, hogy csödtömeg vagy
5/24 anonim válasza:
Én még mindig kapok, csak nem a Mikulás hoz nekem mikuláscsokit, hanem a suliban adnak ilyenkor mindenkinek:)
16/L
7/24 anonim válasza:
Nekem még mindig rak anyu a csizmámba csokit pedig már a 20-at betöltöttem :):):) Ma pl. vett az ablakra télapós matricát pedig már nem vagyunk kicsik, és nevetve jött, hogy "hoztam a dedóskáimnak télapós matricákat az ablakra" :D Aztán mi is jót nevettünk rajta :)
8/24 anonim válasza:
én a mikulástól mindig kapok csomagot, de mindig a szélvédőre teszi és még csoki sincs bent.:(
10/24 anonim válasza:
5.válaszoló,te egy nagy b.unkó vagy b*szd meg!!! ki tudja,hogy miért utálja a decembert?lehet,hogy valami trauma érte.....esetleg....nem is folytatom....neked nincs szived!!b*asszus.bocs az off-ért.
Nekem még mindig hoz.:)
25|F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!