Hány éves korodig hozott neked a Mikulás csokit?
5-en vagyunk tesók, de még mindig hoz mindenkinek:)
4 tesó lakik még egy lakásba, úgyhogy minden hatodikán fent vannak a hatalmas csizmák az ablakban, persze mindig felébredek, ahogy apu pakolja befelé:D
Bátyám később kapja meg,az unokaöcsémmel együtt és ő is ad minden tesónak.
17/L
ma 17:47
Különösebben nem hat meg senki véleménye.
Leginkább csak az a gondom a karácsonnyal, h ilyenkor összevan zárva a család 3 napra, 3 nap alatt mikor már nem lehet semmiről beszélni ami az évközbe történt, előjönnek a régi sérelmek, és az egész 'ünnep' családi botrányba fullad. Hozzájön még az is h na akkor kinek mit kellene adni, ami még nem volt, de azért ne is legyen felesleges...
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:47
akit trauma ért, az nem kezd el sopànkodni itt h húde utàlja meg szar szar szar.
az csak egyszerüen nem képes màsnak örülni.
Minek írja oda, hogy utàlja a decembert?
a kéRdéshez köze nem volt :)
Én se vagyok oda az ünnepekért, de azért még nem beordítani az utálatodat egy olyan kérdésre, ami nem is arról szól.
Én kb kamaszkorom eleje-közepéig kaptam csomagot. Most már nem kapok. Ha kell édesség, veszek magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!