Mikor jön a Mikulás?
hatodikán reggel jön :D
de változó osztálytársaimmal még veszekedtünk is, azt állították a Mikulás ötödikén este jön... így 15 évesen :)
Nálunk mindig úgy volt, hogy 6-a délután (persze hamar sötétedik, ezért estének is lehetne mondani) kiraktuk a csizmáinkat az előtérbe, és időnként kinéztünk - és jé, tényleg ott voltak a csomagok. Szóval azzal telt hatodika este, hogy félóránként találtunk egyet-egyet :)
És tudod mi az érdekes? Hogy sikerült úgy becsempészni a csomagokat - azt hiszem, nagybátyám járt át hozzánk, hogy a cipőnkbe tegye-, hogy sosem hallottuk meg. Pedig az ajtó viszonylag hangos, de ő ügyesen megoldotta. Talán ezértvlt az, hogy viszonylag sokáig hittem a Mikulásban :)
én már reggel ki szoktam tenni a cipőmet mert már volt oolyan hogy 13:30-ra megjön a mikulás (ha nem vagyok itthon)
De tavaly 5.-e estére jött meg. Idén úgy fogom csinálni hogy reggel kiteszem és ha hazajövök semmi nem lesz benne akkor kiteszem az ajtó elé. Volt már olyan is hogy 5.e este 20:00kor wc-znem kellett és mire kijöttem nem hittem a szememnek hogy ot volt az a sok édesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!