5 éves a fiam, de még egyik évben se kapott tőlük egy 2 centis csokimikulást sem :(
elszomorító...
2011. dec. 6. 13:36
1/10 anonim válasza:
Rákérdeztél már a miértre? Nálunk otthon nem jött soha. Nyomós indokunk volt rá.
2011. dec. 6. 13:44
2/10 anonim válasza:
Az én anyósoméknál sem jön a Mikulás, nem magyarok, más a szokás. Túlélik a gyerekek, hogy eggyel kevesebb csokit kapnak.
Én sem kaptam a nagyszüleimtől soha Mikulásra semmit, csakis a szüleimtől, ez nem nyomta rá a bélyegét a kapcsolatunkra.
Ha anyósodéknál ez nem szokás, akkor ez van, elhiszem, hogy rosszul esik, de hidd el, nem olyan szörnyű a dolog, mint ahogy érzed.
2011. dec. 6. 13:44
3/10 anonim válasza:
Én gyerekkoromban úgy megijedtem tőle, hogy még saját gyermekeimnek se tartok Mikit. Ilyenkor apával mennek a mamikhoz és megünneplik nélkülem. A hétvégén a párom kísért el vásárolni, mert a városban ólálkodott a Miki :). Tudom, hogy nevetségesen és szánalmasan hangzik, de mindenki fél valamitől. Hát nekem az egyik 29 éves fejjel a Miki.
2011. dec. 6. 13:50
4/10 anonim válasza:
Az én anyósom mikulása minden évben hoz csomagot az unokájának. De miért nem vesznek neki ? Ez a gyereknek fontos, nem másnak. Én bizti nem merném megkérdezni, hogy miért nem vesznek neki legalább egy kis csokoládét, de a férjemet nem hagynám békén addig, amíg meg nem kérdezi saját anyját erről.
2011. dec. 6. 13:55
5/10 anonim válasza:
Szerintem az nem baj, ha a nagyszülők nem vesznek ajándékot Télapóra, ez inkább a szülő dolga.
Az én anyósom mindig vesz, de sajnos nem a tejcsokit, hanem azt a gagyi nugátos vackot :( megy a kukába pár nap után :(
2011. dec. 6. 14:03
6/10 anonim válasza:
Ez annyira érdekes: "Én bizti nem merném megkérdezni, hogy miért nem vesznek neki legalább egy kis csokoládét, de a férjemet nem hagynám békén addig, amíg meg nem kérdezi saját anyját erről."
"Nugátos vackot. Ami megy a kukába"
A kérdező meg a nugátos vacaknak is örülne.
Kérdezz rá a dologra. No nem úgy, hogy miért nem vett az unokájának mikulást, hanem árnyaltabban. pl.: Miért nem jár erre a Mikulás?
2011. dec. 6. 14:15
7/10 anonim válasza:
Nálunk meg a fordítottja van: ilyen apró ünnepekre is 10-20 ezres összegben vásárolnak, közben nagyon nem engedhetnék meg maguknak. Egyszerűen nem lehet nekik elmagyarázni, nemhogy nem kell ezt csinálniuk, hanem, hogy kifejezetten zavar. Mindenesetre elhiszem, hogy a másik véglet, a ti esetetek is rossz, sőt, az még rosszabbul esik az embernek.
2011. dec. 6. 14:32
8/10 anonim válasza:
szia
mi havonta egyszer látogatjuk meg anyóst (200km), pont múlt vasárnap. A másfél évesem kinyitotta a konyhaszekrényt, és egy csomag nápolyit talált, ami pont a 4 éves fiam kedvence. A fiam megkérdezte, h neki adja-e. A válasz: NEM, majd a mikulás elviszi neked. Nos, azóta is hozza, és a korábbi évek tapasztalatai alapján, jövő mikulásra se fog ideérni. Jó karácsonyra kapnak majd valami 300 forintos apró játékot, ami 3 napig birja a strapát.
Ez mind nem baj, csak nyugdíjasként dolgozik, szolgálati lakásba él, majd 10 éve, és a saját lakása ki van adva bérbe. Tehát egyedül gazdálkodik 3 fizetésből, minden sz@rt megvesz magának, DE az unokáinak sajnál bármit is venni.
2011. dec. 6. 14:47
9/10 anonim válasza:
Nálunk mindkét mama készült mikulás csomival és karácsonyival is.Én egy kicsit szívemre venném ha nem vettek volna semmit.De szerencsére nem ilyenek.
2011. dec. 6. 15:33
10/10 anonim válasza:
Nem hogy a mikulas nem jart de meg a szuletesnapjara se kapott semmit(november vege).Ne ertsetek felre nem az ajandekok miatt jarunk haza de a masik unoka mindent meg kap csak az en gyerekem nem kapott semmit.Ez igaz a dedire is.Es nem azert mert nem tudna semmit sem venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!