Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindjárt itt a mikulás és a...

Mindjárt itt a mikulás és a karácsony. Mit tud a gyermeked ezekről? Milyen történetet meséltél neki?

Figyelt kérdés

[link]

Annyira aranyos ez a videó.:)

2011. dec. 5. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! 2,5 éves múlott a kislányom. Én jobban lázban égek mint ő, főleg a karácsony miatt :)) Már kitettük az ajtó elé a kis csizmáit, mondta is, hogy hoz bele a télapó csomagot, de látom rajta, hogy nem nagyon tud vele mit kezdeni, hogy nem emlékszik hogy volt tavaly, akkor 20 hónapos volt. Többször elmeséltem neki a holnapi napot, mert megyünk a mamáékhoz, oda el is jön a télapó, de ebből az ragadt meg neki, hogy hoz csomagot :)

A karácsonyt is mesélem neki, hogy szent délelőtt feldíszítjük a fát, amire persze az a válasza rögtön, hogy majd díszíti fel / már tavaly is nagyon segédkezett, mert 1 gömböt feltettem a fára, ő 2 gömböt leszedett :) / és ha felkeltünk a délutáni alvásból utána fog jönni a jézuska, de ezt még tényleg nem nagyon érti :) Majd jövőre másképp lesz már szerintem.

Nálatok hogy van ?

2011. dec. 5. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk a Mikulás=a csokival. Nagyon várja a csokiját, meg az Én csokimat meg az Apáét meg a Nonóét.

Ez egy olyan dolog, hogy mi felnőttek kinőttünk belőle, nem Mikulásozunk, amíg kicsi addig meg lehet egy laza nasis napja, ésszerű határokon belül persze.

Ami a Karácsonyt illeti, hát mi furcsa egy katolikus család vagyunk, olyan hitetlen Tamás jellegűek. Az Adventi időszakban vasárnap közös gyertyagyújtás van Biblia olvasás, karácsonyi-Adventi énekeket éneklünk. Ilyenkor mindenki ott van az asztalnál(9fő), és próbálunk beszélgetni. Elmondjuk, hogy várjuk Jézus születésének napját... Bár egyenlőre a gyertya érdekesebb, meg a dalok amiket éneklünk.

2011. dec. 5. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!