Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A te 2 ev koruli gyermeked...

A te 2 ev koruli gyermeked kepes lenne erre? (Vagy kepes lett volna? )

Figyelt kérdés

A multkor voltam fodrasznal es a masik fodraszhoz bejott egy anyuka kb ket eves kisfiaval, vagy talan meg annyi sem volt, inkabb olyan masfel-ket ev korul lehetett.

Es a lenyeg: a kisgyermek konkretan vegig ulte az egeszet, hajmosas, hajvagas, szaritas, kozben/utana beszelgetes. A gyerek meg csak ult szepen, nyugodtan egy helyben, ra sem kellett szolni, nem is unta meg, a hangjat sem hallottuk. Egy darab konyvet/jatekot nem kellett neki adni, csak ult.

Elgondolkodtam, hogy vajon mi ennek a titka?

Ha a te gyermeked is ilyen, akkor leirnad?

2011. dec. 4. 21:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Nő létemre én is alig bírom ki a fodrásznál töltött időt, nemhogy egy 2 éves. Nekem hosszú hajam van melíroztatom, vágatom, tehát min 2 óra. Egyszerűen rosszul vagyok, amikor menni kell, végigülni 2-3 órát. Az én 2 éves lányom sem bírná ki biztos, ezért nem vittem még el magammal. Szerintem vannak ilyen gyerekek, akik kicsit közömbösebbek a külvilággal kapcsolatban. Én ismerek egy ilyet, 3 évesen is képes az anyja ölében ülni órákat, vagy eljátszani egy db matchbox-szal, és nem érdekli a környezete.
2011. dec. 5. 14:53
 22/24 anonim ***** válasza:
Az én fiam simán végig ülné. Fél óra a játszón is mire elkezd játszani. Addig megfigyel. Viszont onnantól kezdve mindenkivel kapcsolatot teremt, még az anyukákkal is:))
2011. dec. 5. 15:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Az en 2,5 eves fiam 5 percet se ulne a feneken...:)
2011. dec. 5. 21:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Két évesen az én fiam is ilyen nyugis, szemlélődő típus volt. Simán eljátszott a szobjában egyedül, egy hangja sem volt, sosem hisztizett boltban, elvihettük étterembe, simán végigülte, míg kihozták a kaját, elvihettem turkálóba, elüldögélt a babakocsiban, nézelődött.

Most három és fél, már nem fenyeget az a veszély, h nyugton van :)))))

2011. dec. 7. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!