Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mondta babád (gyermeked)...

Mikor mondta babád (gyermeked) először, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb 17 hónaposan és olyan édes volt!!! Most 19 hónapos, ölelget és közbe mondja! Mindig meghatódom tőle!!! :)
2011. nov. 17. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap mondta a fiam ami nagyon őszintének tűnt,még megis ölelt mellé:)Hát bizony meghatódtam rajta!Most 26 hónapos.Eddig is ölelgetett már meg puszilgatott,nagyon jó érzés,olyankor tényleg azt érzem hogy valamit csak jólcsinálhatok:)
2011. nov. 17. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Másfél év körül (inkább több) pontosan nem emlékszem, de először csak annyit mondott, hogy "Sze" :)
2011. nov. 17. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
most 26 hónapos a fiam,kb 4-5 hónapja mondja,hogy szeretlek.imádom mikor mondja,megölel mellé.az apját mindig ugy fogadja este,hogy megöleli,puszit ad neki és mondja hogy apa/édesapa szeretlek.ilyenkor imádom a legjobban.
2011. nov. 17. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
ja először ő is csak azt mondta hogy "sze" majd "szeje" aztán "cejetlek",most már "szeretlek".
2011. nov. 17. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:

3.

átgondoltam, már majdnem 2 éves volt inkább, bocccs a túlzásért

2011. nov. 17. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, hogy melyikük mikor mondta először, mert még a 11 éves is a mai napig szeretget. A második fiamnál, viszont emlékezetes, mert nagyon édes volt és megmaradt szokásnak nála a szóhasználat. Esténként mindig összebújtunk én puszilgattam és mondogattam neki: -Nagyon szeretlek kisfiam.

úgy másfél éves lehetett amikor visszasúgta:

- Téged is ana.

Három éves kora körül kezdte el rendesen mondani, hogy én is téged anya.

2011. nov. 17. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Olyan másfél éves volt a fiam, amikor ide szaladt hozzám, a szembe nézett és mondta, hogy 'anya cere' és megölelt. Olyan ari volt, azt sem tudtam sírjak vagy nevessek örömömben.

Most már kettő éves múlt, már 'szere' lett belőle.

2011. nov. 17. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!Olyan 19-20 hós volt mikor annyit tudott mondani, hogy "sze"!Most kb 3 hete mondja szépen!Szalad oda, hogy szeretlek anyuka :)És nagy ölelés is jár hozzá! :)

Apának mondta először, mert most 3 hete csak hétvégére jön haza, és telefononmondta neki először :)Én mindig mondom, és egysszer elkérte a telót,és mondta Ő is: "szeretlek Apika" :)

Én majdnem sírtam :)

De a legszebb (15 hetes kismama vagyok)Mikor odahajol a hasamhoz és súgja, "szia Babócika, szeretlek Babócika"Cupp

:)2 hét múlva lesz 2 éves

2011. nov. 18. 07:31
 10/10 anonim ***** válasza:

22 hónaposan mondta ki először hogy "szeret" de nem nekem, hanem az akkor hazahozott újszülött hugához odament, megölelte és mondta neki hogy szeret.

3 éves már elég régóta mondja nekem is, és néha felsorolja az egész családod, hogy kiket szeret.

2011. nov. 18. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!