Szülészet..Aranyos, jó ötlet vagy túlzás? Link mellékelve:D
Nekem ez túl édeskés. De lehetne Drakulás, vagy hollós.
Vagy Grace klinikás! vagy Tankcsapdás! Esetleg jurtás, szarvasos, még az tetszene is, a gyerek, legalább helyismeretet szerez, ha megjön.
Életfa, bába, föld és ég, apa, aki földre helyez és felemel...az tényleg tetszene.
Azért nem mindegy, mit lát csóró, ha kibukkan!
Maga az ötlet jó,szerintem.Csak ne pont ezzel a figurával díszítenék a falakat.
Amikor én szültem,akkor koraszülött osztályra került a babám,és ott az inkubátorokban voltak gyerek mintás takarók,meg képek a falon.Valahogy emberibb volt úgy a környezet,de nem vitték ennyire túlzásba.Nem is kell,de ami egyébként van mostanság a kórházakban ,az a legminimumabb,és az szerintem kevés.
Gyerekek! Ez egy magánkórház, amit a hello Kitty is pénzelt! Naná,hogy hello kittys minden!
Mondjuk a rózsaszín lehetne egy kicsit kevesebb!
Hello kittytől és rózsszíntől eltekintve, én örülnék ha ilyen körülmények között szülhetnék!
Nekem nagyon tetszik.Micsoda gyönyörű hallja van.Ez a 21.század...haladni kell a korral.A tisztaság sem mindennapi.
Én szívesen szülnék itt,olyan mint egy meseház.Engem megnyugtatna.
38 h
Undorító. Elítélek minden ilyen imádatot.
És nem is értem... az anyák elméletileg nem imádók, a kicsinek meg még tök mindegy....
Szóval engem taszít, meghalnék egy ilyen környezetben...
(és lehet az hello kitty, snoopy vagy bármi más imádat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!