Szülészet..Aranyos, jó ötlet vagy túlzás? Link mellékelve:D
Az ötlet jó, csak ne Helló Kitty legyen!!!!
Kisvakond, Micimackó és mi is átvehetnénk!
a tisztaság a lényeg szerintem.
Itt hol van maszk a nővéreken? sőt,megszültem már másnap vihettem ki a babát a látógatokhoz
09:13-as vagyok, köszi, hogy feltetted ezt a kérdést és megmutattad ezt a csodát, mert azóta ezen szórakozunk egy barátnőmmel :) Tervezzük a további verziókat, a legjobbak eddig a kis hableányos szülészet, ahol a babákat nem is kerekes kiságyakba teszik, hanem kagylókba, ráadásul ott mindenki vízben szül :D A másik a Hófehérkék, ahol természetesen a dokik és nővérek kizárólag törpék lehetnek :D:D:D
Mondjuk lehet, hogy most még ezen mi röhögünk, de ki tudja, egyszer valaki ezt is megcsinálja :D 10-20 éve azt se hitte volna senki, hogy egyszer létezni fog egy rózsaszín, cicamicás szülészet, szóval asszem ma már bármi megtörténhet.
Nem vagyk Hello Kitty rajongo, de nekem tetszik, aranyos otlet. Meg az a tisztasag :O
Szivesen mennek oda szulni :))
32/N
Jesszus! Nem vagyok Helló Kitty rajongó, én ezt nagyon is túlzásnak tartom. Legyen szép, tiszta egy kórház, nem kell hogy mindenhol a fehér, a kék vagy a zöld domináljon, de ettől kiráz a hideg!
Pont a múltkor néztem egy műsort, hogy a sztárok mennyi sok-sok pénz kidobnak Hello Kittys cuccokra, ékszerekre. Egy kis rajzfilmmel indítottak sok-sok évvel ezelőtt, most meg a világ leborul Helló Kitty előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!