Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülészet..Aranyos, jó ötlet...

Szülészet..Aranyos, jó ötlet vagy túlzás? Link mellékelve:D

Figyelt kérdés

Kinek mi a véleménye?:)

[link]

2009. máj. 14. 15:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Az ötlet jó, csak ne Helló Kitty legyen!!!!

Kisvakond, Micimackó és mi is átvehetnénk!

2009. máj. 14. 16:45
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon nem csípem Hello Kitty-t, de aki szereti, az menjen oda szülni, ha erre van igénye, engem nem zavar. Én nem mennék, mert irritálna :) De ennyi erővel lehetne pl. Batmenes, Pókemberes, Barbie-s szülészet, sőőőt, egy csomó más dizájn is lehetne, pl. olyan, ami úgy néz ki, mint egy diszkó (diszkógömb, satöbbi), vagy mint egy virágos rét, vagy mint egy iglu, esetleg punk dizájn, vagy kalózhajós, stb. Tök poénos lenne, mindenki eldöntheti, hol érezné jól magát :) De hát annyi féle ember van, ennyi féle szülészetet csinálni biztos nem fognak, meg különben is, akkor az élet minden területét fel lehetne dizájnolni ilyen féle képpen, hogy mindenkinek olyan legyen, amilyen neki tetszik. Áááá :) Különben szerintem szüléskor az anyuka úgyse azt figyeli, hogy milyen a körítés, hanem arra koncentrál, hogy megszülessen a babája.
2009. máj. 15. 09:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

a tisztaság a lényeg szerintem.

Itt hol van maszk a nővéreken? sőt,megszültem már másnap vihettem ki a babát a látógatokhoz

2009. máj. 17. 22:22
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

09:13-as vagyok, köszi, hogy feltetted ezt a kérdést és megmutattad ezt a csodát, mert azóta ezen szórakozunk egy barátnőmmel :) Tervezzük a további verziókat, a legjobbak eddig a kis hableányos szülészet, ahol a babákat nem is kerekes kiságyakba teszik, hanem kagylókba, ráadásul ott mindenki vízben szül :D A másik a Hófehérkék, ahol természetesen a dokik és nővérek kizárólag törpék lehetnek :D:D:D

Mondjuk lehet, hogy most még ezen mi röhögünk, de ki tudja, egyszer valaki ezt is megcsinálja :D 10-20 éve azt se hitte volna senki, hogy egyszer létezni fog egy rózsaszín, cicamicás szülészet, szóval asszem ma már bármi megtörténhet.

2009. máj. 18. 07:54
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyk Hello Kitty rajongo, de nekem tetszik, aranyos otlet. Meg az a tisztasag :O

Szivesen mennek oda szulni :))

32/N

2009. júl. 22. 00:38
 16/31 anonim ***** válasza:
74%

Jesszus! Nem vagyok Helló Kitty rajongó, én ezt nagyon is túlzásnak tartom. Legyen szép, tiszta egy kórház, nem kell hogy mindenhol a fehér, a kék vagy a zöld domináljon, de ettől kiráz a hideg!

Pont a múltkor néztem egy műsort, hogy a sztárok mennyi sok-sok pénz kidobnak Hello Kittys cuccokra, ékszerekre. Egy kis rajzfilmmel indítottak sok-sok évvel ezelőtt, most meg a világ leborul Helló Kitty előtt.

2009. júl. 22. 00:52
 17/31 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nagyon giccses, inkább idegesítene mint megnyugtatna.
2009. júl. 22. 01:02
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
Én mindig is mondtam, hogy a születés és a halál óriási üzlet! És még nincs vége a baromság-zuhatagnak!!!
2009. júl. 22. 07:06
 19/31 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nevetséges!Ha Magyarországon lenne ilyen azt mondanám ,hogy csak akkor ha majd a nővérek,az orvosok normálisan állnak a betegekhez,nem érezzük magunkat kiszolgáltatottnak,ha lesz elég műszer és higiénia na majd akkor talán.egyébiránt én örültem hogy valahogy kijött a babaám,nem hogy ilyennel foglalkozzam.
2009. júl. 22. 08:13
 20/31 anonim ***** válasza:
83%
Eldobom az agyam!De nekem tetszik .-D
2009. júl. 22. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!