Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom a gyerekeime...

Alinaaa kérdése:

Csak én nem tudom a gyerekeimet időben eltenni aludni?

Figyelt kérdés

Itt mindenki olyan jókat ír-korán alvás. Nálunk ez nem működik. Nagyot(4) 9kor elteszem fél 10-10ig forgolódik, szenved. A kicsi fürdés után szopi, nem alszik el. 9kor szopi, ha el is alszik, de mi nem fekszünk le és pl kint vagyunk a szobából, felkel és csak velünk hajlandó elmenni aludni. Pedig nem zörgünk(tv, zuhany, teregetés....)

Tegnap 10kor felkelt, fél 11kor szopi és még nem aludt csak mikor mink is lefeküdtünk.

Hogy a fenébe csináljátok, hogy 8-9kor csönd van és alvás?

2011. dec. 2. 12:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok és az utolsó válaszolónak írnám (elnézést, hogy nem neked írok kedves kérdező), hogy a miénk is ugyanez volt amíg elaludt normális időben (10-11körül). Nálunk a nyár úgy telt, hogy mellettünk aludt a matracán amit kivettünk az ágyából. Így aludt egész éjjel és mi is kényelmesen elfértünk. Most velünk alszik az ágyban mert nem akarok már "matracozni" meg mi hamarabb elalszunk mint Ő. Hát, lehet, hogy visszatérünk a "matracozásra" mert nekem már mindegy csak aludjunk máááár!:(
2011. dec. 2. 20:19
 22/25 A kérdező kommentje:

Egész nap azon agyalok, hogy nem vagyok következetes:(

Ma is felsírt, és kivettem, hogy megvigasztalom, de csak nem sikerült, beszólt a férjem, hogy tegyem már mellre mit kínzom szegényt. Mellre tettem, evett(mintha szomjas lett volna) és alszik.

azért néha vigasztal, hogy nem csak tökéletes napirendű anyukák vannak:)

2011. dec. 2. 21:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, ott ülök mellette akár órákat is, ha kijövök kétségbeesetten sírni kezd (nem a hiszti fajta, hanem a félős sírás)néha hányásig hergeli magát. Ha nem vagyok otthon, akkor bárki jó neki az alváshoz, ha otthon vagyok akkor nekem kell mellette maradnom, de egyedül nem megy neki. A férjem egész jól viseli, addig internetezik, TVt néz, viszont nekem baromi fárasztó mert utána még rendet kell raknom meg mosogatni kell. Szóval örülnék ha megoldódna, de nem bírom otthagyni annyira kétségbeesetten zokog.
2011. dec. 3. 07:39
 24/25 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de :végre valaki(kedves utolsó).

A nagyobbiknak jár a mese, azon többnyire elalszik.

Mennyi idős a kicsi?

2011. dec. 3. 09:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Már nem olyan kicsi, 2 éves. Kb fél éve csináljuk ezt a tortúrát, azelőtt gyorsabban elaludt, de akkor is csak úgy ha bent voltam a szobában.
2011. dec. 3. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!