Anyukák! Mikor fürdettek és mikor fekszik le a babátok kisgyereketek és Ti mikor fekszetek le?
9 hónapos a kislányunk.
7-fél 8 felé van fürdetés. Attól függ, mikor ébredt délután.
Aztán 8 körül vacsi, és fél 9 körül szokott elaludni. Most jön a foga, így csak 9 körül. Utána megfürdünk, netezünk felváltva. Így egyszerre kerülünk ágyba fél 10-10 körül.
1 éves a kislányom, 8 után kicsivel fürdés,majd tejet iszik és fél9 körül már alszik is,mint a bunda.
Mi apával 9 után fekszünk,de ált. 10 elmúlik mire elalszunk
Mostanában 6-kor fürdik a két nagyobb (2 és 4 éves lányok),fél 7-kor a legkisebb (lassan 3 hónapos lány). 7-kor van takarodó,akkor vacsizik a legkisebb,rajtam szokott bealudni 8-körül/után picivel,mikor hogy. Ha egyedül vagyok a gyerekekkel,akkor 9-kor ágyban vagyok,ha itthon van a Párom,akkor fél 10-10 között. Bár nem volt kérdés,de azért leírom,hogy ne csodálkozzon senki a korai fekvés miatt: éjszaka 1x kelek a legkisebb miatt,és most már 2. éjszaka 3-4x (egyébkén 1-2x szoktam kelni miatta) a középső miatt. Reggel 6-kor kelés nekem,a két nagy kicsit később kel.
Üdv:3gyerkőcös
Sziasztok anyukak!
Nalunk 6:30 - 7 kozott vacsora 7 utan furdes es alvas 8 korul.En meg 11 korul fekszem le alltalaban.Ha faradtabb vagyok akkor 10-kor. 1,5 eves kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!