Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mikor fürdettek és...

Anyukák! Mikor fürdettek és mikor fekszik le a babátok kisgyereketek és Ti mikor fekszetek le?

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9 hónapos a kislányunk.

7-fél 8 felé van fürdetés. Attól függ, mikor ébredt délután.

Aztán 8 körül vacsi, és fél 9 körül szokott elaludni. Most jön a foga, így csak 9 körül. Utána megfürdünk, netezünk felváltva. Így egyszerre kerülünk ágyba fél 10-10 körül.

2011. dec. 2. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:

1 éves a kislányom, 8 után kicsivel fürdés,majd tejet iszik és fél9 körül már alszik is,mint a bunda.

Mi apával 9 után fekszünk,de ált. 10 elmúlik mire elalszunk

2011. dec. 2. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Mostanában 6-kor fürdik a két nagyobb (2 és 4 éves lányok),fél 7-kor a legkisebb (lassan 3 hónapos lány). 7-kor van takarodó,akkor vacsizik a legkisebb,rajtam szokott bealudni 8-körül/után picivel,mikor hogy. Ha egyedül vagyok a gyerekekkel,akkor 9-kor ágyban vagyok,ha itthon van a Párom,akkor fél 10-10 között. Bár nem volt kérdés,de azért leírom,hogy ne csodálkozzon senki a korai fekvés miatt: éjszaka 1x kelek a legkisebb miatt,és most már 2. éjszaka 3-4x (egyébkén 1-2x szoktam kelni miatta) a középső miatt. Reggel 6-kor kelés nekem,a két nagy kicsit később kel.

Üdv:3gyerkőcös

2011. dec. 2. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
8 hónapos,9-kor fürdik,10 fél 11 körül alszik,mi olyan éjfélkor fekszünk.
2011. dec. 2. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:
nálunk 7 kor fürdik a két hónapos, közben már folyik a fürdővíz az 5 évesnek. Kb fél nyolca már mindenki kész én etetem a picit kb nyolcra alszik. Addig apa ad vacsit a nagynak és ha pici elaludt utána én még olvasok mesét a nagynak kb 9re már alszik a saját ágyában. Én kb 11 körül kerülök ágyba szeretek este nyugalomba tévézni vagy netezni. a kicsi alszik reggelig szóval nem gond ha későn fekszem.
2011. dec. 2. 15:55
 16/16 V.Piros válasza:

Sziasztok anyukak!

Nalunk 6:30 - 7 kozott vacsora 7 utan furdes es alvas 8 korul.En meg 11 korul fekszem le alltalaban.Ha faradtabb vagyok akkor 10-kor. 1,5 eves kisfiu anyukaja

2011. dec. 2. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!