Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás anyukák! Milyen...

Vaterás anyukák! Milyen értékelést adtatok volna nekem?

Figyelt kérdés

Tök kellemetlen helyzetbe kerültem. A gyerekemnek szüksége volt egy speciális ruhára az edzésre. Leütöttem a Vaterán egy olyan eladónál, aki vállalta, hogy kép alapján elkészíti. Hibáztam, mert csak leütés után hívtam fel az edzőt, hogy küldjön képet a sajátjáról. akkor derült ki, hogy csak a saját készítőjüktől származó darabot fogadnak el. Azonnal írtam az eladónak, elnézést kértem tőle. Nyilván nem kezdett el még dolgozni rajta, mert sem méretet, sem képet nem küldtem még.

Erre követelte rajtam a jutalékot. Írtam neki, hogy nem kell jutalékot fizetni, ha nem jön létre az üzlet, még azt is leírtam, hogy ehhez mit kell tennie. Ezt a Vatera is megerősítette, amikor felvette velük a kapcsolatot. Én pozitívan értékeltem, mivel én voltam a hibás. erre lenegatívozott, mondván, hogy nem voltam hajlandó jutalékot fizetni, és szerinte a hozzáállásommal is probléma volt.

Állati rosszul esik, mert vevőként és eladóként is nagyon ügyelek rá, hogy minden rendben legyen.

Szerintetek jogos volt a negatív?

2011. dec. 2. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neked van igazad! De sajnos vannak ilyen emberek akiben egy csöpp megértés sincsen!
2011. dec. 2. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem volt jogos, de talán nem dől össze a világ.

Vannak ilyen tahók.

2011. dec. 2. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem úgy van, hogy ha pozitívnak minősíted, akkor azt úgy könyveli le a rendszer, hogy létrejött az üzlet, és ez esetben levonják az eladótól a jutalékot?

Nekem kétszer volt olyan, hogy nem jött létre az üzlet,nem volt harag a partnerrel, de mindkétszer semlegest adtunk egymásnak, "az üzlet nem jött létre" megjegyzéssel.

2011. dec. 2. 10:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Vevőként van rá lehetőséged, hogy létre nem jött tranzakciót is pozitívan értékeld. Eladóként csak a semleges és a negatív jöhet szóba. A Vatera is létrenemjöttnek látja a rendszerében.

Egyébként írtam a Vaterának, hogy mire hivatkozva kaptam negatívot, és most néhány perce törölték is.

2011. dec. 2. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor problem solved :)
2011. dec. 2. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor semleges jár szerintem, azon belül azt ír, amit érez. A negatív tényleg túl erős, ha nem érte kár!
2011. dec. 2. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!